x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Europa ramane un vis pe Bega

Europa ramane un vis pe Bega

19 Mar 2004   •   00:00

Ultima data cand gruparea alb-violeta a simtit parfumul Cupei UEFA se intampla in 1991, atunci cand echipa alb-violeta intalnea Real Madrid.

Pe Bega a fost 1-1, acel gol marcat de Alfonso fiind si singurul primit de "Poli" in cupele europene pe teren propriu.

INCAPABILI. Se poate spune ca miercuri, noua echipa a Timisoarei a pierdut calificarea in semifinalele Cupei pe mana ei. Romeo Stancu este umbra jucatorului din turul campionatului precedent, iar Silvasan, chemat chiar de Iordanescu la echipa nationala nu se mai regaseste. Gloria a fost asezata excelent pe teren de Remus Vlad. In ciuda acestui fapt, timisorenii au ratat doua sanse mari de a mai inscrie, prin Stancu, singur cu Campeanu, si prin Balace, care a trimis mingea in transversala in ultimele secunde ale timpului regulamentar. Sperantele celor 30.000 de spectatori timisoreni s-au naruit in prelungiri, cand debutantul Peres a marcat un gol, cu adevarat de aur, pentru Bistrita.

SPECTACOL. Antrenorul timisorenilor, Basarab Panduru, a anuntat ca vrea sa se revanseze printr-un rezultat bun la Piatra Neamt, in fata fostului sau coleg, Marius Lacatus. Antrenorul Gloriei, Remus Vlad a spus cu fair-play: "A fost un spectacol produs, in mare parte, de oamenii din tribuna, care se manifesta de fiecare data intr-un mod extraordinar".
( DANIEL NEACSU - Timisoara )

"Am pierdut un meci pe care nu am fi meritat sa-l pierdem. Trebuie sa mergem la Piatra Neamt si sa castigam. Le-am spus baietilor ca trebuie sa dea dovada de caracter. Faptul ca nu ne-am calificat este un pas inapoi pentru noi".
Basarab Panduru

×
Subiecte în articol: sport