x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV / Steluţa Luca: Dacă sănătatea îmi permite voi fi la dispoziţia lui Radu Voina

EXCLUSIV / Steluţa Luca: Dacă sănătatea îmi permite voi fi la dispoziţia lui Radu Voina

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Noi 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Steluţa Luca: Dacă sănătatea îmi permite voi fi la dispoziţia lui Radu Voina

Convocată pentru Trofeul Carpaţi la handbal feminin, căpitanul Oltchimului, Steluţa Luca, ezită să dea un răspuns echipei naţionale, „nu pentru că nu vreau, dar nu ştiu dacă sănătatea îmi va permite”.



Radu Voina pare să meargă la Trofeul Carpaţi, dar şi la Campionatele Europene, cu un lot total schimbat faţă de Olimpiada de la Beijing. Aurelia Brădeanu va deveni mamă, Ionela Gâlcă şi Carmen Amariei refuză să mai vină la lot. Colac peste pupăză, Steluţa Luca – revenită în angrenajul tricolorelor după înlăturarea lui Gheorghe Tadici, nu ştie dacă va putea ajuta naţionala la cele două competiţii. „Chiar nu ştiu ce să îţi spun. În fapt, asta i-am zis şi domnului Voina. Eu vreau să merg din tot sufletul la acest campionat european. Totul este să mă lase hernia de disc. La echipa de club este altceva. Joc o singură dată pe săptămână. Am timp să mă recuperez. Parcă am contract cu durerea. Din două în două zile mă apucă câte o criză infernală”, a declarat valoroasa handbalistă.


Luca este convinsă că va şti în ce ape se scaldă după meciul pe care Oltchim îl va disputa sâmbătă, contra Pordravka, în Champions League: „Mă doare spatele de crăp. Uite, acum vin de la antrenament şi m-am apucat să-mi fac ceva de mâncare. Abia stau în picioare. Durerea asta se lasă pe piciorul stâng. Mă înnebuneşte. Ar trebui să mai merg la un RMN la Viena. Voi vedea ce va fi, cum am să mă simt după meciul cu Podravka. Vor conta următoarele două zile de după meci”. Căpitanul Oltchimului spune că „o operaţie este inevitabilă, dar nu vreau să o fac acum. Ar însemna să-mi închei cariera de jucătoare”.

×
Subiecte în articol: sport