x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Anchetă a Poliţiei în cazul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng

Anchetă a Poliţiei în cazul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng

07 Mai 2016   •   10:35
Anchetă a Poliţiei în cazul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Ofiţeri de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au deschis o anchetă în cazul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, susţin surse judiciare.

Fotbalistul a murit vineri seară, la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa.

În acest caz au apărut contradicţii legate de condiţiile în care a survenit decesul, suporteri dinamovişti susţinând că ambulanţa a intervenit cu întârziere.

Potrivit medicului Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în cazul morţii fotbalistului cauzele pot fi multiple. "A fost adus la noi cu o ambulanţă fără manevre de resuscitare din câte ştim, în stop cardio-respirator, la camera de gardă. S-au iniţiat manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră şi 30 de minute. Aceste manevre au rămas, din păcate, fără rezultat. Pacientul a decedat. Nu este prima dată când se întâmplă un asemenea eveniment pe terenul de sport, cauzele pot fi multiple şi ele vor fi relevate de examenul necropsic ce se va efectua ulterior", a afirmat medicul Pandrea.

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar şapte minute mai devreme. AGERPRES

×