x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Atletul Oscar Pistorius urmează să iasă din închisoare, însă procesul nu este terminat definitiv

Atletul Oscar Pistorius urmează să iasă din închisoare, însă procesul nu este terminat definitiv

18 Aug 2015   •   21:40
Atletul Oscar Pistorius urmează să iasă din închisoare, însă procesul nu este terminat definitiv

Parchetul sud-african a depus apel luni împotriva condamnării lui Oscar Pistorius pentru ''ucidere din culpă'', estimând că judecătorul ar fi trebui să-l condamne pentru ''ucidere voluntară'', scrie L'Equipe, citând Reuters.

''Astăzi (luni), documentele au fost depuse la Curtea de apel'', a indicat purtătorul de cuvânt al parchetului, Luvuyo Mfaku.

Oscar Pistorius a ucis-o cu patru focuri de armă pe prietena sa Reeva Steenkamp în februarie 2013. El a fost condamnat la cinci închisoare pentru ucidere din culpă.

Pistorius urmează să iasă din penitenciarul Kgosi Mampuru II, din Pretoria, pe 21 august, după 10 luni de încarcerare. Dacă este găsit vinovat pentru ucidere intenţionată, el riscă o pedeapsă mult mai grea, de până la 15 ani închisoare.

Avocaţii lui Pistorius au termen până pe 17 septembrie pentru a aduce argumente în scris la Curtea supremă de apel, care urmează să examineze cazul în luna noiembrie.

×
Subiecte în articol: oscar pistorius