x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cine este soția lui Gică Hagi. Căsătoria lor durează de 27 de ani

Cine este soția lui Gică Hagi. Căsătoria lor durează de 27 de ani

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2023   •   20:45
Cine este soția lui Gică Hagi. Căsătoria lor durează de 27 de ani
Sursa foto: facebook

Gică Hagi și Marilena s-au căsătorit în 1995 și de atunci sunt nedespărțiți. Au împreună doi copii, Kira și Ianis.

Deși cariera sa în fotbal este cunoscută în întreaga lume, Gică Hagi preferă să-și țină viața personală departe de ochii publicului. Soția sa i-a fost alături în momentele fericite dar și mai puțin plăcute, deși viața alături de o celebritate nu este tocmai ușoară. Mariajul lor durează de 27 de ani și au doi copii Kira, de 27 de ani și Ianis, de 24 de ani. 

Cei doi s-au cunoscut în 1993, prin intermediul unor prieteni comuni. Gică Hagi a fost căsătorit anterior cu Leni dar mariajul lor nu a funcționat, scrie spynews.ro.

El este recunoscător pentru sprijinul Marilenei, pe care o iubește foarte mult. 

”Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru și am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susține. Îi mulțumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «dar nu îmi zici și mie că mă iubești»? E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea știe că țin la ea. Și ea ține la mine”, a povestit Gică Hagi.

Totodată, Marilena Hagi este sora Luminiței, soția altui mare fotbalist, Gică Popescu. 

„A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’„, a povestit Gică Popescu, pentru as.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: gică hagi marilena hagi Gica Popescu