x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cum arată fetița Serenei Williams și ce cadou unic a primit micuța

Cum arată fetița Serenei Williams și ce cadou unic a primit micuța

de Oana Pavelescu    |    08 Feb 2018   •   13:17
Cum arată fetița Serenei Williams și ce cadou unic a primit micuța

Serena Williams se bucură de noul ei statut, acela de mămică mândră de primul ei copil, o fetiță care are un zâmbet cuceritor.

Sportiva postează frecvent fotografii cu micuța Alexis Olympia Ohanian, cele mai multe înfățișând scene duioase dintre o mamă și bebelușul său.

Într-una din fotografii se vede cum mica Alexis ține în mână o mică rachetă primită cadou. Rachetuța a fost special concepută de producătorul care îi livrează Serenei Williams acest echipament sportiv.

Serena a mărturisit recent că aducerea pe lume a primului ei copil a fost una cu probleme, copila venind pe lume prin cezariană. Problemele sportivei au continuat și după naștere din cauza unor cheaguri de sânge descoperite în plămâni, lucru care a obligat-o să stea în pat timp de 6 săptămâni.

Jucătoarea americană de tenis va reveni pe teren la finele acestei săptămâni, cu ocazia întâlnirii dintre echipele Statelor Unite şi Olandei din Fed Cup, care va avea loc la Asherville, prima competiţie oficială pe care fostul lider al clasamentului WTA o va disputa după mai bine de un an, de la câştigarea Openului Australiei 2017, informează agenţia EFE. 
 

Click pe imagine pentru GALERIA FOTO

×