x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fostul rapidist Adefemi a murit într-un accident rutier

Fostul rapidist Adefemi a murit într-un accident rutier

18 Apr 2011   •   14:42
Fostul rapidist Adefemi a murit într-un accident rutier
Sursa foto: /Intact Images

Internaţionalul nigerian al echipei Skoda Xanthi, Olubayo Adefemi, care în sezonul 2008/2009 a evoluat în nouă partide pentru Rapid, a murit în urma unui accident rutier, a anunţat azi poliţia greacă.

Jucătorul de 25 de ani a pierdut controlul maşinii pe autostrada Egnatia, în timp ce conducea de la Xanthi spre Salonic, în zona de nord a Greciei. Fostul jucător al Rapidului se afla pe drum pentru a finaliza detaliile legate de nunta sa, informează poliţia.

Adefemi a semnat cu Skoda Xanthi înaintea sezonului 2010/2011 şi a evoluat în 24 de partide, reuşind să înscrie două goluri. De asemenea, Adefemi a evoluat în trei partide pentru Nigeria.

"Super Liga şi întreaga familie a fotbalului grec doresc să-şi exprime cele mai profunde condoleanţe către familia lui Olubayo Adefemi, care a murit într-un accident tragic de maşină", au declarat organizatorii ligii elene într-un comunicat.

Adefemi câştigase alături de echipa naţională de tineret a Nigeriei medalia de argint în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing. De asemenea, în 2005, Adefemi a făcut parte din lotul Nigeriei care a devenit vicecampion mondial Under 20. Un an mai târziu, Adefemi obţinea Cupa Israelului alături de Hapoel Tel Aviv.

Adefemi a mai evoluat în carieră la Bendel Insurance, Delta United, Hapoel Ierusalim, Hapoel Tel Aviv, Hakoah Ramat Gan, Rheindorf Altach şi US Boulogne.

×
Subiecte în articol: rapid deces extrasport