x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Francesco Totti, fostul star al Italiei și al Romei, se desparte de soția Ilary după 20 de ani

Francesco Totti, fostul star al Italiei și al Romei, se desparte de soția Ilary după 20 de ani

12 Iul 2022   •   11:20
Francesco Totti, fostul star al Italiei și al Romei, se desparte de soția Ilary după 20 de ani

Povestea de peste 20 de ani dintre starul italian Francesco Totti și prezentatoarea TV Ilary Blasi s-a încheiat. Soția italianului a anunțat luni că mariajul celor doi s-a încheiat.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, relația lor fiind în atenția tabloidelor și a fanilor încă de atunci, starul Romei făcându-se deja remarcat în Italia după ce tocmai câștigase titlul în Serie A pentru clubul său.

Cei doi s-au căsătorit la 19 iunie 2005, într-o ceremonie care a fost transmisă în direct pe Sky Sport Italia, iar veniturile obținute în urma acestei afaceri au fost donate în scopuri caritabile.

Francesco și Ilary au trei copii: Cristian, născut în noiembrie 2005 - în prezent jucător la academia de tineret a Romei -, Chanel, în mai 2007, și Isabel, în martie 2016.

Relația lor a fost, de asemenea, subiectul de bază al unui serial de televiziune recent, care a portretizat cariera lui Totti.

Informații despre o despărțire au circulat încă din februarie, existând zvonuri că Totti ar avea o aventură cu Noemi Bocchi, deși cuplul a negat în mod repetat aceste relatări.

Ilary Blasi a dat luni publicității o declarație prin care a confirmat că mariajul ei cu câștigătorul Cupei Mondiale s-a încheiat.

„După 20 de ani împreună și trei copii splendizi, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Procesul de separare va rămâne o chestiune privată și nu voi mai face nicio declarație.

Îi îndemn pe toți să evite speculațiile și, mai presus de toate, să respecte intimitatea familiei mele."

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: francesco totti