x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Germania. Pedeapsă inedită pentru doi suporteri violenţi!

Germania. Pedeapsă inedită pentru doi suporteri violenţi!

05 Aug 2015   •   16:31
Germania. Pedeapsă inedită pentru doi suporteri violenţi!
Sursa foto: wikipedia.org

Cumpăraţi tricoul echipei rivale Bayern München, iar pedeapsa va fi uşurată: este propunerea ciudată a unei judecătoare germane pentru doi suporteri violenţi germani, care au agresat un susţinător al acestei echipei de fotbal.

Judecătoarea Karin Jung a explicat că a fost iritată de lipsa de regrete a suporterilor şi de refuzul acestora de a-şi denunţa complicii, în urma agresării unui susţinător al echipei Bayern în timpul unei partide jucate împotriva echipei lor, TSV 1860 München II, relatează ziarul Bild, citat de antena3.ro.

Cei doi suporteri riscau pedepse de 15 luni de închisoare, iar aceştia s-au grăbit - potrivit avocatului lor - să cumpere tricouri ale echipei rivale şi chiar un fular şi o şapcă pentru a beneficia de o uşurare a pedepsei.

"Nu este vorba de suporteri 'ultras' care ar fi preferat închisoarea grea decât să cumpere ceva de la echipa Bayern München", a explicat avocatul Günter Reisinger.

Potrivit Bild, pedeapsa de 15 luni ar trebui să fie redusă semnificativ, ziarul considerând decizia judecătoarei ciudată şi răutăcioasă.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: germania suporteri pedeapsa bayern münchen