x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport "Gimnasta si dictatorul". Nadia Comăneci vorbeşte despre relaţia sa cu Nicu Ceauşescu

"Gimnasta si dictatorul". Nadia Comăneci vorbeşte despre relaţia sa cu Nicu Ceauşescu

04 Mai 2016   •   13:25
"Gimnasta si dictatorul". Nadia Comăneci vorbeşte despre relaţia sa cu Nicu Ceauşescu
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Nadia Comăneci ar fi trăit o poveste de dragoste interzisă cu Nicuşor Ceauşescu, fiul dictatorilor, Nicu şi Elena Ceauşescu. Ba, mai mult, din cauza lui ar fi fugit din ţară. Cel puţin, aşa se bârfea pe la colţuri.  Acum, a venit rândul fostei sportive să vorbească...

Nadia Comăneci îşi prezintă povestea de viaţă în cadrul documentarului francez "Nadia Comaneci, gimnasta si dictatorul", realizat în 2016. Gimnasta a vorbit despre relaţia cu familia Ceauşescu şi a specificat faptul că nu a avut nicio relaţie amoroasă cu fiul acestora, Nicuşor Ceauşescu, scrie spynews.ro.

"Au apărut zvonuri legate de noi pentru că eram văzuţi la aceleaşi petreceri. În anii '80, Elena devenise mai puternică decât soţul ei. Nu a fost nevoie să am o confruntare cu ea, pentru că nu am avut o relaţie cu Nicu. Nu mai eram printre favoriţii familiei Ceauşescu. Nu mai aveam niciun viitor profesional. Luptam lună de lună ca să am ce mânca. Am realizat că sunt într-un impas", povesteşte Nadia Comăneci în cadrul documentarului francez "Nadia Comaneci, gimnasta si dictatorul", difuzat de TVR, în data de 3 mai, când s-au împlinit 41 de ani de cînd Nadia a devenit campioană absolută a Europei la gimnastică, și pe aparate.

Citeşte o scurtă biografie a Nadiei Comăneci, pe tvr.ro

 

×