x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Liverpool condamnă deteriorarea autocarului lui Manchester United

Liverpool condamnă deteriorarea autocarului lui Manchester United

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   16:30
Liverpool condamnă deteriorarea autocarului lui Manchester United
Sursa foto: Hepta

Presa britanică relatează că autocarul lui Manchester United a fost atacat înainte de meciul din Premier League, împotriva lui Liverpool, după ce s-a aruncat cu o sticlă în el în drum spre Anfield, înaintea derby-ului de duminică. Liverpool a condamnat comportamentul și pagubele provocate.

Echipa lui Juergen Klopp a ratat șansa de a recâștiga primul loc în Premier League după remiza fără goluri împotriva lui Manchester United, punând capăt seriei neîntrerupte de victori pe teren propriu în acest sezon.

"Liverpool Football Club condamnă în totalitate acțiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Manchester United în timpul sosirii acestuia pe Anfield în această după-amiază", a declarat clubul într-un comunicat.

"Suntem conștienți de imaginile cu incidentul care circulă pe internet și lucrăm cu poliția din Merseyside pentru a investiga pe deplin și a-i identifica pe cei responsabili.

"Orice persoană găsită vinovată de acest comportament reprobabil se va confrunta, de asemenea, cu întreaga forță a procesului de sancționare a clubului".

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată că autobuzul echipei se deplasa pe Anfield Road când a fost lovit de ceea ce pare a fi o sticlă care a lovit geamul și a lăsat o crăpătură.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FC Liverpool manchester united