x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Marius Şumudică, audiat la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF în legătură cu presupusele sale pariuri la casele de joc

Marius Şumudică, audiat la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF în legătură cu presupusele sale pariuri la casele de joc

17 Feb 2016   •   21:17
Marius Şumudică, audiat la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF în legătură cu presupusele sale pariuri la casele de joc

Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost audiat, timp de 45 de minute, miercuri după-amiază, de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal.

A fost evidentă schimbarea de atitudine a lui Marius Şumudică, între momentul sosirii, când a glumit cu jurnaliştii şi momentul plecării de la Casa Fotbalului, când era foarte preocupat şi încruntat.

Convocat pentru miercuri, la ora 17,00, tehnicianul a sosit la ora 16,55 foarte relaxat, îmbrăcat sport şi pus pe replici glumeţe. ''Să vă aduc o cutie cu bomboane? '' i-a întrebat el pe jurnalişti.

Chestionat dacă îi este frică, Şumudică a spus: ''Nici când am pus 20.000 pe masă nu am avut emoţii''. Întrebat dacă se va termina repede, el a răspuns: ''Nici nu mă interesează''.

Timp de 50 de minute, antrenorul a trebuit să aştepte la uşa comisiei, până s-au terminat alte dosare. A intrat la audieri abia la 17,50 şi a ieşit la 18,35, când a declarat: ''La comisie a fost cald, bine. Nu am ce să vă spun. Este un dosar pe rol în continuare. Am termen până vineri să aduc nişte înscrisuri. În momentul în care se va da un verdict, vom comenta. Nu mai vreau să vorbesc până nu se dă o hotărâre''.

Marius Şumudică este cercetat în legătură cu presupusele sale pariuri la casele de joc. În context, el declarase sâmbătă: ''80 la sută dintre jucătorii şi antrenorii din Liga I pariază''.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: marius sumudica