x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Cum funcționează turneele de sloturi online

(P) Cum funcționează turneele de sloturi online

19 Iul 2024   •   12:37
(P) Cum funcționează turneele de sloturi online

În ultimii ani, sloturile online au căpătat tot mai multă popularitate și au devenit o modalitate prin care unii oameni aleg să se recreeze. Iar pentru a face distracția și mai interesantă, cazinourile online au introdus aceste turnee de sloturi.

La turneele de sloturi concurezi cu alți utilizatori ai cazinoului respectiv. Ești într-o competiție directă, iar cei mai buni jucători la finalul turneului intră în premiile puse în joc de cazinoul respectiv.

Turneele de sloturi online reprezintă o modalitate bună prin care cazinourile își răsplătesc clienții fideli și le oferă o miză în plus, alături de alte surprize. Dincolo de posibilitatea de a câștiga premiul aferent fiecărui spin ori poate un jackpot, ei au ocazia să obțină și premii dacă intră în topul celor mai buni de la respectivul turneu.

Partea cea mai bună este că nu trebuie să faci nimic în plus față de ce ai face în mod obișnuit. Înscrierea la turnee este gratuită, iar apoi tot ce trebuie să faci este să participi la jocurile din campanie și să speri să te clasezi mai bine decât ceilalți jucători. Pentru a face turneul cât mai atractiv, în astfel de competiții sunt eligibile mai multe jocuri. Astfel, inclusiv tematica este variată: de la sloturi clasice, cu fructe, până la unele mai complexe, cum ar fi cele inspirate din legenda lui Dracula și așa mai departe.

Cum funcționează totul?

După ce s-a înscris în turneu, utilizatorul trebuie să se joace la sloturile înscrise în campanie. Fiecare spin realizat îl ajută să fie prezent în clasament. În funcție de câștigurile obținute se va realiza un clasament. Acesta este actualizat în timp real, iar utilizatorii pot vedea pe ce loc se situează.

În același timp, e important de menționat că grila de premiere este similară cu cea a unui turneu de poker. Acest lucru este benefic jucătorilor deoarece sunt destul de mulți care intră în premii. Spre exemplu, la cele mai multe turnee în bani intră primii 100 de jucători clasați. Desigur că partea cea mai mare a fondului de premiere va ajunge la primii 10 clasați. În jur de 50% din fondul total de premiere va fi împărțit de primii 10 clasați, în funcție de poziția pe care o ocupă. Când turneul se încheie, premiile ajung direct în balanța utilizatorilor.

E important de menționat că există și turnee la care premiile oferite au condiții de rulaj, astfel că e bine să citești secțiunea de Termeni și Condiții pentru a afla exact. Tot aici vei afla și miza minimă pe care trebuie să o mizezi pentru a fi luat în calcul în clasament. De obicei, este o miză destul de mică, în așa fel încât la campanie să participe cât mai mulți utilizatori.

În unele turnee, în realizarea clasamentului se iau în calcul numai câștigurile obținute într-un anumit număr de rotiri consecutive (20 spre exemplu). Cu alte cuvinte, nu contează cu cât ai început și cu cât ai terminat, pentru că în calcul se va lua doar o serie de 20 de rotiri consecutive - cea în care ai obținut cele mai mari câștiguri.

Din acest motiv, este indicat să încerci cât mai multe sloturi cu volatilitate ridicată. Acestea îți vor oferi plăți mai rar, dar câștigurile vor fi mai mari. Pentru a testa mai bine sloturile înainte să participi pe bani reali la turneu, poți să le încerci pe portalurile de pacanele gratis - fără mize reale, în așa fel încât să iei decizii mai inspirate și să te acomodezi cu jocul respectiv.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

×