x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Top 5 loterii online pe care să le joci pe mobil

(P) Top 5 loterii online pe care să le joci pe mobil

29 Mai 2023   •   17:50
(P) Top 5 loterii online pe care să le joci pe mobil

​​​​​​​Îți plac jocurile de loto, bingo, keno și alte jocuri cu numere? Acum poți să te bucuri de combinațiile câștigătoare și pe dispozitive mobile, prin loteriile online disponibile pe site-urile de pariuri sportive și casino. Îți prezentăm în continuare cele mai populare loterii online pe care să le joci pe telefon, oricând vrei, oriunde te-ai afla. 

Multi Polonia 20/80 - în fiecare zi, de la 15.00 și de la 23.00

În fiecare zi a săptămânii, de două ori pe zi, la orele 15.00 și 23.00, ai întâlnire cu norocul la jocul de loto online Multi Polonia. Sunt extrase 20 de numere din intervalul de la 1 la 80 și poți să pariezi de la 1 la 16 numere pe un singur bilet. De asemenea, ai la dispoziție opțiuni de pariere pentru mai multe extrageri, așa că instalează aplicația mobilă a operatorului de betting preferat și alege combinațiile de numere ce-ți pot aduce câștiguri frumoase. Dacă îți plac loteriile poloneze, distrează-te și cu Polonia Kaskada 12/24 sau Keno Polonia 20/70.

Grecia Kino - la fiecare 5 minute ai o nouă extragere online

O prezență constantă în topul celor mai populare loterii online pe telefon este Grecia Kino, deoarece oferă pasionaților de loto extrageri dese, la fiecare 5 minute. Astfel ai ocazia să creezi strategii complexe de pariuri loto, cu bilete pe mai multe jocuri din aceeași zi și multiple șanse de câștig la Grecia Kino 20/80. Asigură-te că joci pe o aplicație mobilă performantă, care să-ți ofere rezultatele la zi și statistici ale numerelor extrase în ultimele luni, săptămâni și zile. Pentru extra fun în compania loteriilor grecești, ai la dispoziție și Grecia Extra 5/35, Grecia 6/49.

Italia Keno 10Elotto 20/90 - numere norocoase și extrageri dese

O altă loterie apreciată de pasionații jocurilor pe telefon este Loto Italia 20/90, cunoscută ca Italia Keno 10Elotto 20/90. La fiecare 5 minute ai o nouă extragere, iar cele 20 de numere din intervalul de la 1 la 90 îți pot aduce câștiguri atractive. Inspiră-te din strategiile de joc bazate pe statisticile numerelor extrase și creează scheme de pariere pe mai multe jocuri, ca să te bucuri de șanse sporite. Între două jocuri de Italia Keno, încearcă-ți norocul și la Italia VinciCasa, Italia MillionDay, Win for Life.

Slovacia Keno 20/80 - din 3 în 3 minute ai un joc nou pe telefon

Îți plac provocările intense și preferi un ritm de joc online alert? Ai posibilitatea să pariezi la Loto Slovacia Keno 20/80, unde te bucuri de o extragere nouă la fiecare 3 minute. Este o loterie de top, pe care o găsești la operatorii de betting ce au în ofertă loterii internaționale. Pentru că te așteaptă mereu o șansă de câștig, Slovacia Keno este jocul de loto online ideal de jucat între două pariuri sportive sau două spinuri de ruletă. Tot ce ai de făcut este un switch între paginile de pe aplicația mobilă pe care o ai instalată pe smartphone.

Keno Letonia 20/62 -  de trei ori pe zi ai întâlnire online cu norocul

Completează topul celor mai bune loterii pe telefon cu un joc interesant, în care sunt extrase 20 de numere din intervalul de la 1 la 62. Este vorba despre Keno Letonia, cu trei jocuri în fiecare zi, la 11.30, 15.30 și 19.30. Intervalul mai mic de numere (62 în loc de 80 sau 90) înseamnă șanse frumoase de câștig, iar alegerea strategiei potrivite îți poate aduce bucuria victoriei la loto online. 

Joacă responsabil la loto online pe telefon și stabilește-ți limite pentru sumele pe care le pariezi. Selectează doar aplicațiile mobile ale operatorilor de betting licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

 

×