x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Reacția unor persoane influente din lumea fotbalului la vestea folosirii steagului Ungariei Mari în meciurile internaționale

Reacția unor persoane influente din lumea fotbalului la vestea folosirii steagului Ungariei Mari în meciurile internaționale

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   12:30
Reacția unor persoane influente din lumea fotbalului la vestea folosirii steagului Ungariei Mari în meciurile internaționale
Sursa foto: twitter

Federația Maghiară de Fotbal a anunțat, în mod fals, că UEFA ar fi acceptat afișarea steagului Ungariei Mari la meciurile internaționale.

La aflarea acestei vești, Gică Popescu a cerut autorităților române să intervină urgent. 

"E o decizie care are legătură mult mai mult cu partea politică decât cu cea sportivă. Noi nu putem reacționa pentru că sportul nu are nicio treabă cu această decizie luată de UEFA.

Autoritățile române trebuie să intervină urgent și eu sunt convins că o vor face. Sunt convins că se vor opune.

Nu poți susține că nu are nicio legătură politică folosirea acelui simbol pentru că în sine tu ceri ceva ce e politic", a spus acesta pentru prosport.ro.

Însă Gigi Becali nu a luat în serios informația.

"Așa, și? Ce mare lucru? Pun ei pe tricouri și pe steaguri… Păi, ăia de la UEFA știu ei ce înseamnă harta aia? Bun, și dacă știu, ce se schimbă?

Le dăm noi Transilvania înapoi? (n.r. râde în hohote). Hai, mă, tată! Să fim sănătoși, că nu le dăm nimic înapoi", a afirmat Gigi Becali pentru ProSport.

 

×