x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sibiul și-a premiat campionii: FC Hermannstadt și Victor Cornea, printre câștigătorii galei

Sibiul și-a premiat campionii: FC Hermannstadt și Victor Cornea, printre câștigătorii galei

de Redacția Jurnalulâ    |    09 Dec 2023   •   11:40
Sibiul și-a premiat campionii: FC Hermannstadt și Victor Cornea, printre câștigătorii galei

Cei mai buni sportivi din Sibiu și cele mai bune echipe din oraș au fost premiate de Primăria Sibiu. Au fost acordate 36 de premii, în valoare de 126.000 de lei. Între premianți sunt FC Hermannstadt, antrenorul Marius Măldărășeanu și tenismenul Victor Cornea .

Premierea a avut loc la Stadionul Municipal Sibiu. Au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori și cele mai bune echipe sibiene în sezonul competițional 2021-2022.

„Am acordat sportivilor și antrenorilor sibieni premii pentru rezultatele onorante obținute în primul sezon competițional care s-a putut desfășura după pandemie, în 2021-2022. Această recunoaștere publică a excelenței în sport este modul nostru de a încuraja performanța continuă, pe lângă faptul că asigurăm prin proiecte concrete și infrastructura necesară pentru aceasta. Cele 36 de premii pe care le-am acordat astăzi au fost importante și ca valoare, însumând 126.000 de lei”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Propunerile de premianți le-au făcut cluburile sportive din Sibiu, în baza rezultatelor obținute de sportivi, echipe și antrenori.

La Fotbal seniori, cea mai bună echipă a fost desemnată FC Hermannstadt, cel mai bun antrenor – Marius Măldărășanu, iar cel mai bun sportiv – Daniel Paraschiv.

La Baschet seniori, cea mai bună echipă a fost desemnată BC CSU Sibiu, cel mai bun antrenor – Tomas Rinckevicius, iar cel mai bun sportiv – Aurelian Gavriloaia.

La Tenis seniori, cel mai bun antrenor a fost desemnat Marius Vecerdea, iar cel mai bun sportiv – Vlad Victor Cornea.

La Culturism seniori, cel mai bun antrenor a fost desemnată Felicia Popa, iar cel mai bun sportiv – Robert Frățilă.

La Arte marțiale, cel mai bun antrenor seniori a fost desemnat Alin Lăzurca, cel mai bun sportiv senior – Vlad Văcariu. cel mai bun antrenor juniori – Dan Tiucă, iar cel mai bun sportiv junior – Mario David.

La Baschet juniori, cea mai bună echipă a fost desemnată Alpha Sport Team Sibiu, cel mai bun antrenor – Darko Pandurovic, iar cel mai bun sportiv – Teodor Hășmășan.

La Handbal juniori, cea mai bună echipă a fost desemnată Clubul Sportiv Școlar Sibiu, cel mai bun antrenor – Matei Damian, iar cel mai bun sportiv – Filip Purcărea.

La Volei juniori, cea mai bună echipă este ACS Champions 2016 Sibiu, cel mai bun sportiv – Daria Ocenic.

La Patinaj viteză juniori, cea mai bună echipă este Clubul Sportiv Școlar Sibiu, cel mai bun antrenor – Cristina Andrei, iar cel mai bun sportiv – Andreea Gnandt.

la Gimnastică juniori, premiul pentru cea mai bună echipă a fost câștigat de Clubul Sportiv Școlar Sibiu, cel mai bun antrenor – Cristina Bobeș, iar cel mai bun sportiv – Sebastian Torcică.

La Judo juniori, premiul pentru mai bun antrenor – Ovidiu Ionaș, iar cel mai bun sportiv – Roxana Maria Vișa.

La Atletism seniori, cel mai bun antrenor a fost desemnată Mioara Magheru, iar cel mai bun sportiv – Alexandru Ioan Teodorescu.

La Automobilism, cel mai bun sportiv junior a fost desemnat Mircea Marco Pătru, iat cel mai bun sportiv senior – Paul Popa.

La Înot/natație juniori, cel mai bun sportiv a fost desemnat Jonathan Morhan, iar cel mai bun antrenor – Anca Șerb.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sibiu cei mai buni sportivi