x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport UEFA EURO 2016 - Cum a comentat Dacian Cioloș partida dintre selecționatele Franței și României

UEFA EURO 2016 - Cum a comentat Dacian Cioloș partida dintre selecționatele Franței și României

11 Iun 2016   •   14:10
UEFA EURO 2016 - Cum a comentat Dacian Cioloș partida dintre selecționatele Franței și României

Dacian Cioloș a scris pe pagina de Facebook despre modul în care a trăit meciul Franța-România (2-1) din tribunele Stade de France. Premierul le-a răspuns și unor persoane care au comentat la fotografia sa.

Susținerea echipei naționale e o chestiune de simțire interioară în primul rând. Nu știu cât de bine dă (un exemplu e chiar reacția dumneavoastră), dar în astfel de cazuri prefer să fac ceea ce mă îndeamnă inima.


Cât despre număratul voturilor, sigur că sunt preocupat de orice potențial derapaj al democrației, doar că în responsabilitatea de organizare a alegerilor, această parte legată de numararea voturilor ține de Biroul Electoral Central. Apropo de "țara arde", vreau să vă spun că românii care au fost pe Stade de France au fost un adevărat vulcan, mândrii de o echipă care a jucat foarte bine în fața echipei gazda care e și o favorită la acest campoinat. Eu unul sunt foarte mândru de ce au făcut în acest prim meci.

Pot să vă asigur că nu s-au distrat deloc francezii cu românii pe teren. Oficialii francezi din tribune au cam tremurat până în ultima clipă și au apreciat în mai multe rânduri apărarea noastră, ca fiind una dintre cele mai bune dintre echipele calificate la acest turneu. Președintele FIFA, lângă care am stat la acest meci, a fost plăcut surprins de apărarea, incisivitatea și energia echipei noastre.

 

×
Subiecte în articol: uefa euro 2016 euro 2016 dacian ciolos