x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Familia Becali isi da arama pe fata

Familia Becali isi da arama pe fata

22 Mar 2004   •   00:00

Colegii de la Gazeta Sporturilor au fost aspru criticati de presedintele Rapidului, Ioan Becali, zis Giovanni, foarte deranjat de articolele publicate de acestia vineri si sambata.

„Boss-ul" din Giulesti a sarit ca ars din cauza unui material conform caruia el i-ar fi mituit cu cate 100 de dolari pe presedintii mai multor echipe din diviziile inferioare, pentru a vota la Adunarea Generala a FRF in favoarea mutarii comisiilor de la LPF in subordinea Federatiei.

ISTERIE. Analiza in urma careia a reiesit ca verii Becali au devenit stapanii fotbalului romanesc nu i-a convenit „carismaticului" conducator. El a fost sprijinit in critici si de varul sau, Gigi de la Steaua, cu care se afla in conflict de o lunga perioada de timp. „Ma voi impaca eu cu Giovani si o sa aratam ce inseamna familia Becali", a anuntat Gigi.

Intr-o criza de isterie, fostul impresar a numit cel mai vechi ziar de sport din Romania, care implineste 80 de ani in 2004, „cancerul fotbalului romanesc", jignindu-i pe redactorul-sef Catalin Tolontan si pe directorul publicatiei, Ovidiu Ioanitoaia. „Faptul ca s-au suparat amandoi in aceeasi zi probeaza independenta ziarului si politica sa lipsita de favoruri", a declarat Catalin Tolontan. Ioan Becali a anuntat ca va da in judecata redactia Gazetei Sporturilor, cerand despagubiri de sute de mii de dolari.

×
Subiecte în articol: sport