x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges - Chita era sa fie "caine"

FC Arges - Chita era sa fie "caine"

de Andrei Nicolescu    |    20 Sep 2005   •   00:00
FC Arges - Chita era sa fie "caine"

Duminica seara, antrenorul dinamovist Ioan Andone a recunoscut pentru prima oara ca fotbalistul pitestean Alin Chita a fost dorit in "Groapa", dar discutiile nu s-au finalizat, urmand a se relua dupa terminarea turului.
Chita admite si el ca stia de interesul lui Dinamo, declarand ieri ca a avut o iarna agitata, in care mai multe cluburi au vrut sa-i obtina semnatura. "FC Arges nu mai avea antrenor, eu intram in ultimele sase luni de contract si au navalit ofertele peste mine. In plus, domnul Ilinca tragea de mine sa semnez prelungirea contractului. Domnul Andone m-a sunat o singura data, ca sa-mi certifice ca ma vrea in mod deosebit. De ce sa nu recunosc, m-a tentat sa ma duc la Dinamo! Dar apoi a fost instalat ca antrenor Sorin Cartu, care mi-a spus ca are nevoie de mine. De aceea am ales sa continuu inca doi ani cu FC Arges", a spus fundasul.

RECOMANDAT. Inainte de a face o oferta pentru Chita, oficialii dinamovisti l-au sunat pentru recomandari pe Adi Mutu, care a avut numai cuvinte de lauda despre fostul sau coleg la juniorii lui FC Arges. Tot in iarna, fundasul a mai avut oferte de la Rapid si Farul, dar si de la o echipa din Grecia.

NAS SI FIN
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, a facut o delegare cel putin ciudata la meciurile din "saisprezecimile" Cupei Romaniei. Astfel, partida de maine dintre divizionara secunda FCM Targoviste si FC Arges va fi arbitrata de catre fiul sefului CCA, Theodor Craciunescu. Interesant este faptul ca Sorin Cartu, antrenorul lui FC Arges, este finul lui Craciunescu de cununie, ceea ce inseamna ca seful arbitrilor si-a trimis fiul sa conduca la centru partida finului! Cu toate acestea, Craciunescu junior s-ar putea sa nu aiba viata usoara cu "Sorinacio", un cunoscut contestatar al "fluierasilor" din campionatul romanesc.

×
Subiecte în articol: sport argeş