x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges - Daouda, dorit in Franta

FC Arges - Daouda, dorit in Franta

de Andrei Nicolescu    |    24 Ian 2006   •   00:00
FC Arges - Daouda, dorit in Franta

Desi a intrat in programul de pregatire al antrenorului Sorin Cartu, Mariko Daouda nu este sigur ca va juca in retur la FC Arges. Fundasul de culoare venit de la Dinamo asteapta un raspuns de la un club francez, care l-a ofertat cu putin timp in urma.

Desi a intrat in programul de pregatire al antrenorului Sorin Cartu, Mariko Daouda (foto) nu este sigur ca va juca in retur la FC Arges. Fundasul de culoare venit de la Dinamo asteapta un raspuns de la un club francez, care l-a ofertat cu putin timp in urma.

CONFIRMARE. "N-am semnat cu FC Arges, astept o oferta din afara, din strainatate, pana la 31 ianuarie. Daca aceasta nu vine, atunci semnez un contract de joc cu FC Arges", a declarat Daouda, fericit ca poate sa lucreze din nou cu Sorin Cartu, cel care l-a oprit in lotul Universitatii Craiova. "Daca m-am decis sa vin aici, inseamna ca am fost multumit de alegerea facuta."

ADAPTAT. Ivorianul spune ca s-a obisnuit cu antrenamentele pe zapada si cu frigul din Romania si regreta si acum momentul in care a marcat un autogol in meciul Dinamo - FC Arges 1-2, in turul campionatului, chiar daca acum a ajuns la FC Arges.

×
Subiecte în articol: sport argeş