x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Nantes - "E greu sa-l fac uitat pe Viorel Moldovan"

FC Nantes - "E greu sa-l fac uitat pe Viorel Moldovan"

24 Iul 2004   •   00:00

Florin Bratu a inceput de luni antrenamentele cu FC Nantes si a acordat primul interviu presei franceze. In cantonamentul "canarilor", dialogul dintre atacantul roman si mass media din Hexagon a fost inlesnit de Claudiu Keseru.

MIHAI IGIROSANU

PROVOCARE. "Sunt foarte fericit ca voi juca in fotbalul francez, pe care il respect enorm. Sunt constient ca va fi foarte dificil sa-l fac uitat la Nantes pe Viorel Moldovan. Este o adevarata provocare pentru mine, dar sper sa ma ridic intr-o zi la nivelul atins de el", a declarat ex-rapidistul in fata presei franceze.

MODESTIE. Intrebat care ii sunt calitatile, Bratu a impresionat prin modestie. "De obicei, sunt un tip foarte modest. Il las pe antrenor sau pe conducatorii clubului sa-mi descopere punctele bune. Sunt prea tanar sa spun una sau alta despre mine." Atacantul s-a referit si la perioada din Turcia: "Nu m-am simtit prea bine acolo. Cat timp a fost antrenor Gica Hagi, lucrurile n-au mers rau, dar pe finalul sezonului, cand el a fost schimbat, mi-am pierdut locul de titular. Oricum, acolo e un campionat mult mai puternic decat in Romania, cu o mai mare presiune si unde am capatat multa experienta".

PREGATIT. Bratu a dezvaluit ca se simte foarte bine din punct de vedere fizic: "M-am pregatit timp de trei saptamani alaturi de fostii mei colegi de la Galatasaray in cantonamentul din Olanda. Ma simt foarte bine si sunt gata sa joc pentru FC Nantes. In privinta obiectivelor, prefer sa vorbesc pe teren, unde vreau sa ofer tot ce am mai bun, si nu in fata camerelor de luat vederi. De aceea cred ca este inutil sa discut despre aceasta problema", a incheiat internationalul roman.

NUMARUL 9

Foarte apreciat de antrenorul lui Nantes, Loic Amisse, lui Florin Bratu i s-a incredintat tricoul cu numarul 9. Chestionat asupra noului colectiv, romanul a spus: "N-am vazut prea multe partide ale lui Nantes, dar stiu ca sunt jucatori tineri si talentati. Il cunosc destul de bine pe portarul Landreau, impotriva caruia am si jucat cu echipa de tineret in anul 2001, la Brest". Antrenorul Amisse a avut numai cuvinte de lauda la adresa romanului: "Ca valoare si stil de joc, este undeva intre Djibrill Cisse si David Trezeguet. Are o buna prestanta fizica, tehnica, viteza si simt al golului. La Bratu, unul dintre criterii l-a reprezentat faptul ca se poate completa de minune cu atacantii pe care ii avem acum in lot".
×
Subiecte în articol: sport