x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - FARUL 2-2 / Prima piedica pentru "bancari"

FC NATIONAL - FARUL 2-2 / Prima piedica pentru "bancari"

04 Oct 2004   •   00:00
FC NATIONAL  -  FARUL 2-2  / Prima piedica pentru "bancari"

Formatia din Parcul cu Platani si-a pierdut din viteza cu care a inceput campionatul, nereusind sa treaca de Farul, o echipa macinata de scandaluri.

SORIN ANGHEL

Meciul "bancarilor" cu echipa de pe Litoral era privit ca o simpla formalitate pentru formatia gazda, care venea dupa o serie de rezultate pozitive ce au adus Nationalul in postura de lider in clasamentul Diviziei A.

PREGATIRE. Jocul formatiei pregatite de Cosmin Olaroiu a ajuns dupa cateva etape sa fie insa citit de echipele care ies in calea "bancarilor". Asa a facut si Petre Grigoras, care, desi s-a vazut lipsit de serviciile "capitanului" George Curca, a plecat din Cotroceni cu un punct nesperat.

Remiza este cu atat mai surprinzatoare cu cat formatia sa a avut parte de o saptamana agitata inaintea jocului in urma scandalului de dopaj care a lovit farul. Grigoras a stiut ca Apostol este cu moralul la pamant si l-a schimbat inca din minutul 4, fortat fiind de eliminarea portarului, si a preferat sa il tina pe banca pe Senin, celalalt jucator suspectat de dopaj. Asta a fost reteta prin care Farul a reusit sa opinteasca Nationalul, dand ocazia Stelei sa se apropie de primul loc in clasament.

OLAROIU

Antrenorul "bancarilor", Cosmin Olaroiu, a recunoscut ca punctul obtinut de Farul este meritat. "Am pierdut doua puncte. Eliminarea portarului echipei oaspete si golul marcat de noi la inceputul meciului cred ca s-au intors ca un bumerang impotriva noastra. Imediat s-a vazut o lipsa de concentrare. Am fost egalati, am reusit sa revenim, dar in continuare nu am stiut sa fructificam avantajele si am primit al doilea gol. Echipa oaspete a jucat mai agresiv, a avut o atitudine mai buna", a opinat Olaroiu. Antrenorul bancarilor nu a recunoscut nici de aceasta data ca obiectivul formatiei sale este castigarea campionatului.

GRIGORAS

Pentru Farul, punctul smuls in Cotroceni vine ca o gura de oxigen dupa cele doua infrangeri consecutive suferite de echipa lui Gheorghe Bosanceanu. "Nu ne puneam sperante foarte mari in acest meci, tinand cont de locul pe care il ocupa FC National in clasament si de valoare lotului in general. Speram ca acest punct sa ne dea un moral bun pentru urmatoarele etape si sa ne ajute sa ne indreptam spre prima jumatate a clasamentului. Schimbarea lui Apostol si netitularizarea lui Senin nu au nici o legatura cu scandalul de dopaj de saptamana trecuta. Jucatorii sunt curati", a declarat Grigoras.

BOSANCEANU: "N-AVEM NEVOIE DE PRESEDINTE"

Partida din Cotroceni a fost urmarita din tribuna oficiala de patronul oaspetilor, Constantin Bosanceanu, si de presedintele executiv, Marcel Lica. Acesta din urma si-a anuntat demisia din fruntea clubului in urma scandalului de dopaj care a aparut la Farul saptamana trecuta. "Farul nu are nevoie de un presedinte, ci de un administrator. Probabil ca functia va fi modificata si ca denumire, si ca atributii. Nu am discutat cu Marcel Lica, dar el va fi eliberat din functie", a spus Bosanceanu.
×
Subiecte în articol: sport farul