x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fc Timisoara – Pandurii 3-0: “Jucati la fel si in deplasare!”

Fc Timisoara – Pandurii 3-0: “Jucati la fel si in deplasare!”

de Marius Mihalcea    |    04 Aug 2008   •   00:00
Fc Timisoara – Pandurii 3-0: “Jucati la fel si in deplasare!”

Dupa succesul obtinut simbata in fata gorjenilor, pe “Dan Paltinisanu”, patronul gruparii de pe Bega, Marian Iancu, le-a cerut jucatorilor lui Dusan Uhrin jr sa evolueze in aceeasi maniera si in deplasare.

După succesul obţinut sîmbătă în faţa gorjenilor, pe “Dan Păltinişanu”, patronul grupării de pe Bega, Marian Iancu, le-a cerut jucătorilor lui Duşan Uhrin jr să evolueze în aceeaşi manieră şi în deplasare.


Timişoara a făcut recital cu Pandurii, însă Marian Iancu rămîne nemulţumit. Acesta şi-a expus pretenţiile la scurte momente după terminarea partidei, într-o intervenţie telefonică avută în cadrul emisiunii “Fanatik Show”.


CONCRET. “Din nefericire pentru noi, fotbalul se joacă şi în deplasare. Eu sînt obişnuit să înving acasă şi aş vrea să văd echipa că îndreaptă ceva din păţaniile din campionatul trecut, adică să nu mai pierdem puncte preţioase cu echipe mici. Mă bucură faptul că sîntem în creştere, dar pînă o să constat că jucătorii nu mai abordează meciurile din deplasare cu lejeritate nu o să stau liniştit”, a spus patronul “alb-violeţilor”. Antrenorul grupării de pe Bega, Duşan Uhrin jr, nu s-a arătat nici el foarte entuziasmat. “Am dat trei goluri, dar spre final ne-am relaxat inutil. Avem însă timp să remediem aceste lucruri, pentru că sîntem abia la început, iar drumul este lung şi ne aşteaptă şi Cupa UEFA”, a spus cehul pentru GSP TV. Uhrin jr a încheiat totuşi într-o notă optimistă: “Această echipă trebuie să mai joace puţin şi vom discuta după aceea despre prestaţiile ei”. Atacantul bănăţenilor Dorin Goga şi-a făcut autocritica: “Personal, am făcut prea multe greşeli. Sînt supărat. Echipa este însă pe drumul cel bun”.

 

Neagoe, contrariat şi luat peste picior

Tehnicianul Pandurilor, Eugen Neagoe, consideră că echipa sa a jucat mult sub posibilităţile ei. “Am fost foarte slabi, am primit două goluri extrem de uşor. Am crezut că după jocul bun cu Dinamo campionatul s-a terminat pentru noi. Înfrîngerea de la Timişoara este un duş rece atît pentru mine, cît şi pentru jucători. Sper să ne trezim cu toţii, fiindcă ne aşteaptă meciuri grele”, a spus cel poreclit “Geană”. “N-a fost furtună, doar început de taifun”, l-a ironizat preşedintele “alb-violeţilor”, Gheorghe Chivorchian, pe Neagoe, care spusese că anul trecut Pandurii a pierdut la Timişoara din cauza furtunii din timpul partidei de atunci.

×
Subiecte în articol: sport