x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Vaslui - "U" Craiova 3-3 - Remiza intr-un meci nebun

FC Vaslui - "U" Craiova 3-3 - Remiza intr-un meci nebun

de Mario Morcov    |    03 Dec 2006   •   00:00

Dupa cinci victorii consecutive, FC Vaslui s-a temut de meciul cu Universitatea Craiova. "Vrem sa avem continuitate, dar, daca pierdem, ne bagam capetele in pamant si ne lingem ranile", spunea inainte de meci Viorel Hizo. Si "Dulaul" a avut de ce sa se teama pana in ultimele 5 minute ale jocului.

Dupa cinci victorii consecutive, FC Vaslui s-a temut de meciul cu Universitatea Craiova. "Vrem sa avem continuitate, dar, daca pierdem, ne bagam capetele in pamant si ne lingem ranile", spunea inainte de meci Viorel Hizo. Si "Dulaul" a avut de ce sa se teama pana in ultimele 5 minute ale jocului.

Pustii Craiovei au evoluat dezinvolt. Au deschis scorul prin Andrei Ionescu (’22), pariul patronului Adrian Mititelu, dupa care s-au aparat calm si au iesit pe contraatac. Dupa o astfel de faza, L. Parvu a dus scorul la 2-0 (’64), in urma unei actiuni a lui Velcovici, si se parea ca Universitatea nu va rata victoria. Numai ca vasluienii au revenit in ultimele 10 minute. Au redus din handicap prin Gheorghiu (’82), au mai incasat o lovitura de la Velcovici (’84), insa si-au adjudecat finalul. Croitoru si-a spalat pacatele dupa ratarea penalty-ului (’86), dupa care un ajutor a dat si Marian Salomir, care a acordat 11 metri gazdelor (’90+1), la un duel oarecare in careu. A transformat Sabou pentru 3-3. Au urmat scene penibile, cu incaierari pe teren si intreruperea meciului timp de 5 minute. Scandalul a continuat si dupa final, protagonistii impartindu-si "dreptatea" in gura tunelului.
INFO

GLORIA - CEAHLAUL - In dulcele stil clasic
Prietene vechi, Gloria si Ceahlaul au respectat si in acest an traditia si si-au impartit frateste punctele. Astfel, dupa ce moldovenii s-au impus in tur, sub Pietricica, scor 1-0, vineri a fost randul ardelenilor sa savureze victoria, trupa lui Sabau castigand cu 2-1. "Gloria a cucerit toate punctele pe teren si nu se mai pune vreodata problema unui meci aranjat", a declarat dupa meci tehnicianul ardelenilor.

IASI - URZICENI - Popa, implorat sa ramana
Suporterii din Copou il sprijina neconditionat pe antrenorul Ionut Popa (foto). Astfel, in ciuda infrangerii categorice suferite vineri, scor 1-3, in fata unei colege de suferinta, Unirea Urziceni, circa 500 de fani ai gazdelor l-au rugat pe tehnicianul lui Poli sa nu paraseasca echipa. "Ionut Popa ardelean, dar cu suflet de iesean", au strigat fanii. "Trebuia sa fiu magar si nesimtit asta vara si sa plec cand nu am primit banii promisi de conducere", a spus Popa.

DINAMO - NATIONAL - Spectatorii au intrarea gratis
Conducerea liderului a hotarat ca spectatorii care doresc sa asiste la meciul Dinamo - FC National, programat luni, de la ora 20:45, pe arena din soseaua Stefan cel Mare, sa aiba accesul liber. "Este ultima intalnire cu fanii nostri din acest an pe stadionul Dinamo si trebuie sa fim impreuna, intr-un numar cat mai mare, ca sa demonstram inca o data ca suntem numarul unu", a declarat directorul general al "cainilor", Cristi Borcea.
×
Subiecte în articol: sport