x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU - PANDURII 1-0 / Vine Ungureanu

FCM BACAU - PANDURII 1-0 / Vine Ungureanu

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    29 Aug 2005   •   00:00
FCM BACAU  -  PANDURII 1-0 / Vine Ungureanu

Marin Condescu il va inlocui azi pe Emil Sandoi cu Nicolae Ungureanu. Tehnicianului care a promovat echipa in Divizia A i se va propune functia de director sportiv.

Dupa patru etape, Pandurii Targu Jiu s-a instalat pe ultima pozitie a clasamentului. Sambata, formatia pregatita de Emil Sandoi a sperat sa obtina un rezultat bun la Bacau, insa gafa lui Tibi Lung din minutul 13 si penalty-ul irosit de Verdes in minutul 39 au cantarit decisiv in inclinarea balantei de partea moldovenilor.

FINAL. Cu toate ca dupa meci se arata increzator in sansele echipei sale de a-si reveni, Emil Sandoi s-a aflat practic la ultimul sau joc ca antrenor al Pandurilor. Ieri, acesta aflase de intentia presedintelui Marin Condescu de a-l inlocui. "Nu tin cu dintii de postul pe care il am, dar ar fi o dovada de lasitate daca as demisiona. Nu ma gandesc neaparat la contract, o strangere de mana din partea conducerii ar conta mai mult in caz ca as fi demis", a spus Sandoi.

INLOCUIRE. Desi se zvonise ca Sandoi ar fi demisionat, acesta a negat o asemenea varianta, spunand ca asteapta sa aiba o discutie cu conducerea clubului. Oficialii Pandurilor s-au inteles deja cu Nicolae Ungureanu in vederea preluarii echipei. In pofida faptului ca este asteptat la echipa, tehnicianul divizionarei secunde FC Caracal a ezitat sa confirme: "Am avut cateva discutii, dar nu este nimic sigur. Luni voi vorbi din nou cu cei de la Pandurii".

NU VREA DIRECTOR SPORTIV
Cum Emil Sandoi este totusi antrenorul care a promovat Pandurii pentru prima oara pe prima scena, Marin Condescu intentioneaza sa-i propuna acestuia sa ramana in cadrul clubului, in functia de director sportiv. Dupa cate se pare, Sandoi nu va accepta insa acest post, mai ales ca in trecut s-a mai aflat in diferite functii administrative la Universitatea Craiova, fostul international spunand mereu ca i se potriveste mai mult banca tehnica decat birourile din sediul unui club.
×
Subiecte în articol: sport săndoi