x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Fiara" forteaza atacul

"Fiara" forteaza atacul

19 Mar 2004   •   00:00

Noul antrenor al Ceahlaului, Marius Lacatus, si-a intrat de ieri "in paine", conducand prima sedinta de pregatire a nemtenilor.

"Fiara" are probleme de efectiv in perspectiva meciului cu Poli Timisoara, 4 jucatori fiind accidentati.

FUNDAS. Jucatorii Ceahlaului au aratat o alta fata la antrenament, la final toti apreciind ca ceva s-a schimbat in bine. Lacatus a exersat mai mult fazele de atac, ultima pozitie ocupata in clasament nelasandu-le moldovenilor decat varianta victoriei in partida cu timisorenii. Fostul stelist s-a implicat si el in sedinta de pregatire, participand cot la cot cu elevii sai. La unele scheme, Lacatus devenea fundas, atacantii sai trebuind sa centreze peste el sau sa il depaseasca prin dribling. "Sa aveti viata in voi si la meci!", le-a transmis antrenorul jucatorilor, cerandu-le precizie si viteza in meciul de maine. Antrenorul are mari probleme de efectiv, Enache, Brujan, Rauta si Tibi Serban fiind accidentati, toti avand sanse mici de a fi recuperati.

SUPERVIZAT. "Trebuie sa mergem inainte in aceasta formula si sa punem umarul cu totii pentru a scapa echipa de la retrogradare. Nu ma astept sa am la echipa prea mari individualitati, pentru ca forta grupului trebuie sa iasa acum in evidenta ". (Ciprian Avadanei, Piatra Neamt)

×
Subiecte în articol: sport