x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Cu un egal în Giuleşti pierdem şi noi, şi Rapidul"

Andone: "Cu un egal în Giuleşti pierdem şi noi, şi Rapidul"

08 Mar 2011   •   17:00
Andone: "Cu un egal în Giuleşti pierdem şi noi, şi Rapidul"
Sursa foto: /Intact Images
155380-andone-dinamo-alexe-intact-images20101029153422021.jpgAntrenorul dinamovist Ioan Andone preconizează o luptă pe viaţă şi pe moarte în derby-ul cu Rapid de sâmbătă. Tehnicianul spune că un rezultat de egalitate nu va avantaja nici una dintre echipe, deoarece în acest fel va creşte distanţa faţă de plutonul fruntaş din Liga 1.

"Nu prea am dormit după meciul cu Pandurii, deşi glumeam cu cineva că suntem singura echipă din Bucureşti care am făcut un punct etapa asta. Puteam să fiu mult mai liniştit, mai ales că jucăm împotriva Rapidului, o echipă foarte bună într-un derby bucureştean. În condiţiile actuale nu ar fi bun un egal în Giuleşti. Pierdem amândouă, şi Rapidul şi noi. Distanţele vor fi şi mai mari la puncte", a spus Andone.

"Încă nu ne-am luat adio de la tiltu. Aşteptăm următoarele trei etape, dacă facem nouă puncte ne mai gândim. Dacă nu, ne rămâne Cupa României şi să ne clasăm în primele trei în campionat. Ca obiectiv rămâne Cupa României în primul rând şi în campionat să urcăm pas cu pas", a mai declarat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: dinamo rapid liga 1 fotbal intern