x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali îl pune pe Tătăruşanu căpitan la cererea galeriei

Becali îl pune pe Tătăruşanu căpitan la cererea galeriei

10 Mar 2011   •   18:11
Becali îl pune pe Tătăruşanu căpitan la cererea galeriei
Sursa foto: /Intact Images

155685-20110215172756029.jpgPatronul Stelei, Gigi Becali, s-a răzgândit în privinţa purtătorului de banderolă din Ghencea. Luni îl nominalizase pe Bicfalvi, dar azi a decis, după discuţii cu reprezentanţii Peluzei Nord, că portarul Tătăruşanu va fi noul căpitan.

"Am vorbit cu mai mulţi oameni din galerie. Mi-au spus că au o rugăminte la mine, că nu mă obligă, dar ei vor ca Tătăruşanu să fie căpitan de echipă. Mi-au zis că, dacă îi respect, acesta trebuie să poarte banderola. Am fost de acord şi i-am comunicat şi lui Cârţu. Tătăruşanu va fi căpitan de acum înainte", a spus finanţatorul grupării roş-albastre la GSP TV.

Becali i-a stabilit noi atribuţiuni şi managerului Mihai Stoica: nu se implică în stabilirea antrenorului, dar este păstrat în club pentru relaţia cu suporterii. "Meme nu e în măsură să spună dacă sau când vine Piţurcă. Nu garantează el, nu este patron. Eu decid. La ora asta am nevoie de el, gestul de a sta în genunchi a fost pentru mine aur. Cel mai important lucru la ora asta este galeria. Trebuia să fac un pas pentru a mă împaca cu galeria. Eu am insistat să rămînă, am nevoie de el în relaţia cu suporterii. Mi-au zis unii din galerie că dacă îl dau afară iese iar nenorocire. Eu nu vreau să-i fac rau familiei mele", a declarat Gigi Becali.

"Mi-e dor de acele vremuri în care galeria făcea spectacol. Sunt disperat, râvnesc la acele momente în care suporterii cântau pe Ghencea. Sunt în stare să mă bag şi eu în genunchi numai ca să ne încurajeze galeria meci de meci. Mă refer la peluze, pentru că tribunele le-am avut de partea mea întotdeauna. E nevoie de armonie şi pace ca să retrăim acele vremuri", a mai spus patronul Stelei.

×