x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali taie în carne vie: Brandan, amendat cu 25% din salariu!

Becali taie în carne vie: Brandan, amendat cu 25% din salariu!

24 Mar 2011   •   10:17
Becali taie în carne vie: Brandan, amendat cu 25% din salariu!
Sursa foto: /Intact Images

Gigi Becali, nu mai tolerează nici un fel de act de indisciplină din partea jucătorilor antrenaţi de Sorin Cârţu. După ce a aflat că Pablo Brandan a petrecut într-un club de noapte după remiza cu Vaslui, scor 1-1, finanţatorul Stelei a anunţat la Gsp TV că fundaşul argentinian va fi amendat cu 25% din contract.

"În contract sunt anumite clauze legate de viaţa extrasportivă şi imaginea clubului. Pe mine m-a sunat cineva la ora două şi jumătate noaptea şi mi-a spus că Brandan e la «Gaia». Asta se traduce din aromână prin «cioară», jucătorii Stelei nu au ce căuta acolo. Alţi jucători pot merge acolo. Ordinul meu este că nu mai are voie nimeni în nici un club. La ora 23:00 fiecare trebuie să fie lângă un telefon fix. Cârţu mi-a zis că nu stă să se certe cu ei. El face referate şi propuneri, iar eu voi lua deciziile. Meme mi-a zis că Brandan a greşit şi va fi amendat cu 25 la sută din contract. M-am înşelat, am făcut săpături. Bilaşco i-a cerut voie lui Meme, dar n-a fost nicăieri până la urmă. Doar Brandan a fost. Niciodată un jucător care vrea să joace la Steaua nu mai are ce căuta în club! Mihai mi-a dat dreptate, mi-a spus că la Steaua e altceva decât la Urziceni", a spus Gigi Becali la Gsp TV.

Patronul roş-albaştrilor a mai spus că şi mijlocaşul Janos Szekely va fi amendat deoarece a înjurat staff-ul medical al echipei. "Am înţeles că ceva nu i-a convenit lui Szekely şi a înjurat staff-ul medical. Ăsta e mai cu moţ, dacă mai juca şi fotbal nu se mai înţelegea nimeni cu el. E încăpăţânat din ăla, de pe la Frundo, Marko Bela, pe acolo. Nu a înjurat pe cineva anume, dar oricum nu are voie să facă asta. Când oi scăpa şi de el odată... Szekely va fi amendat mai rău decât Brandan pentru că a fost şi obraznic. N-a făcut nimic pentru clubul ăsta şi a fost obraznic. Fă la mă-ta şi la tac-tu aşa", a precizat Becali.

×