x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Boştină, vicepreşedintele la U Cluj din iunie

Boştină, vicepreşedintele la U Cluj din iunie

05 Mai 2011   •   14:04
Boştină, vicepreşedintele la U Cluj din iunie
Sursa foto: /Intact Images
163940-20110415142652035.jpg

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a anunţat azi că mijlocaşul şi căpitanul echipei, Gabriel Boştină, va fi numit în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie la începutul lunii viitoare.

Walter a spus că Boştină va rămâne în paralel şi jucător al echipei, el având contract cu clubul până în vara anului 2012. "Gabi a fost tot timpul mai atras de latura administrativă a fotbalului. El va face parte din Consiliul din Administraţie şi urmează să aibă drept de semnătură. Va semna referatele antrenorului, va fi şi vocea fotbaliştilor, cred că am luat o decizie înţeleaptă. Urmează ca totul să fie bătut în cuie în Adunarea Generală din iunie. Gabi este un băiat inteligent şi sunt sigur ca va putea fi un conducător de carieră. Oricum, el rămâne jucător cel puţin până în vara anului viitor", a declarat Florian Walter.

Finanţatorul Universităţii Cluj a adăugat că şi Claudiu Niculescu va rămâne în cadrul clubului după ce-şi va încheia cariera de jucător. "Claudiu urmează cursurile şcolii de antrenor, iar după ce le va încheia va face parte din staf. Mă bucur în primul rând că jucătorul Claudiu Niculescu este într-o formă foarte bună şi va mai juca pentru noi", a spus Walter. Niculescu şi-a prelungit recent angajamentul cu U Cluj până în vara anului viitor.

×