x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Campioana Romaniei, umilita in Europa League: CFR Cluj - Inter 0-5 la general

Campioana Romaniei, umilita in Europa League: CFR Cluj - Inter 0-5 la general

21 Feb 2013   •   22:26
Campioana Romaniei, umilita in Europa League: CFR Cluj - Inter 0-5 la general

CFR Cluj a fost eliminata in 16-imile Europa League de Inter, care dupa 2-0 in tur, la Milano, s-au impus si mai clar joi seara, castigand la scor de neprezentare , 3-0, la Cluj.

 
Umilita in ultima etapa din Serie A, 1-4 cu Fiorentina, echipa italiana, pentru care Chivu a fost doar rezerva, a incercat sa mai spele din imaginea sifonata, reusind sa faca asta cu varf si indesat, chiar daca, ce-i drept, a beneficiat de largul concurs al gafeurilor din apararea clujeana.
 
Mai intai, in minutul 20, Alvarez a driblat trei jucatori ai campioanei Romaniei, a dejucat pasul la ofsaid al apararii feroviare si i-a pasat superb lui Palacio, care l-a servit excelent pe Guarin, care a indeplinit o simpla formalitate din fata portii goale. Avea sa fie 0-2 la pauza, acelasi Guarin punctand ca in curtea scolii dupa o gafa monumentala a portarului Felgueiras.
 
La reluare, Clujul a alergat cu disperare dupa golul de onoare, a irosit cateva ocazii, dar tot plasa portii lui Felguieras a fost cea care s-a scuturat, cu cateva minute inainte de final, cand tanarul Benassi a stabilit scorul final, tot pe contraatac.
 
Inter merge in optimi cu scorul general de 5-0, unul mai degraba umilitor si de natura sa mai estompeze din prestatia remarcabila a CFR-ului, din toamna trecuta, din grupele Ligii Campionilor.

×