x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj și FCSB, egalitate în derby-ul etapei, după un gol anulat

CFR Cluj și FCSB, egalitate în derby-ul etapei, după un gol anulat

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2023   •   22:33
CFR Cluj și FCSB, egalitate în derby-ul etapei, după un gol anulat
Sursa foto: FCSB

CFR Cluj și FCSB au jucat duminică seara derby-ul etapei a 19-a din Superligă, meci încheiat cu scorul de 1-1. FCSB a avut un gol anulat în repriza secundă, după o analiză VAR, care a sancționat un fault anterior reușitei lui Florinel Coman.

CFR Cluj a marcat la a doua acțiune mai importantă, când, după un corner, mingea a ajuns la Tachtsidis, care din careu, lateral stânga, a șutat la colțul lung pentru 1-0 (min. 7).

Clujenii au continuat să joace ofensiv, fără rezultat pe tabelă în dreptul lor. După 20 de minute, FCSB a replicat și în minutul 26, Florinel Coman l-a servit din marginea careului pe Olaru, cu o pasă lobată peste apărarea ardeleană, iar căpitanul bucureștenilor a semnat egalarea din fața porții.

Sava a avut apoi o intervenție de efect la execuția lui Șut, pe final de repriză, aceasta fiind ultima fază notabilă a primei părți.

FCSB a marcat apoi în minutul 51 prin Florinel Coman, un gol anulat ulterior, după intervenția VAR și analiza centralului Colțescu, pentru un fault anterior fazei, făcut de Crețu.

Băluță, Compagno și Crețu trec rând pe rând pe lângă preluarea conducerii pentru ospeți, pentru ca utima șansă importantă de gol a meciului să fie irosită de Juricic, pentru jucătorii din Gruia.

FCSB rămâne pe prima poziție, cu 38 de puncte, și primește etapa viitoare vizita celor de la FC Hermannstadt. CFR Cluj urmează în clasament, cu 33 de puncte și se deplasează în etapa 20 la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj fcsb