x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj a anunțat transferul unui mijlocaș ofensiv italian adus de la Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj a anunțat transferul unui mijlocaș ofensiv italian adus de la Steaua Roșie Belgrad

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2024   •   22:40
CFR Cluj a anunțat transferul unui mijlocaș ofensiv italian adus de la Steaua Roșie Belgrad
Sursa foto: CFR Cluj

Echipa de fotbal CFR Cluj Napoca a anunțat duminică definitivarea transferului jucătorului italian Filippo Falco. Mijlocașul ofensiv este format la academia celor de la Lecce. Din 2021, Falco a evoluat în Serbia, la Steaua Roșie Belgrad, cu care a câștigat două titluri de campioană.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre.”, scrie CFR Cluj pe pagina de facebook.

„Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara.”, se mai scrie în prezentarea noului jucător.

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj mijlocas italian