x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chiricheș se întoarce după 10 ani la FCSB

Chiricheș se întoarce după 10 ani la FCSB

de Redacția Jurnalul    |    25 Iul 2023   •   17:15
Chiricheș se întoarce după 10 ani la FCSB

Clubul FCSB a anunțat marți că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va evolua din acest sezon la gruparea patronată de George Becali. Fundașul de 33 de ani a semnat un contract valabil un an.

„Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese. Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a FCSB.

 

Chiricheș va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al celor de la FCSB și are posibilitatea să joace în returul dublei cu CKSA 1948 Sofia, de pe 3 august, din Conference League.

Internaționalul român a plecat în urmă cu 10 ani de la FCSB la Tottenham Hotspur, în 2013, pentru 9,5 milioane euro. El a evoluat la bucureșteni în perioada ianuarie 2012 - august 2013.

El a mai jucat în străinătate pentru SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Chiricheș are 75 de selecții la echipa națională a României, pentru care a debutat în august 2011.

 

 

×
Subiecte în articol: FCSB vlad chiriches