x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chivu, criticat dur de primul său antrenor: "Nu e bărbat!".

Chivu, criticat dur de primul său antrenor: "Nu e bărbat!".

24 Mai 2011   •   06:43

Antrenorul care l-a descoperit pe Cristi Chivu, Ion Sdrobis, in prezent scouter la FC Dinamo, a criticat in termeni duri decizia capitanului echipei nationale de a se retrage din prima reprezentativa, spunand ca acesta a lasat formatia antreanta de Razvan Lucescu la greu.

"Chivu nu e barbat! Putea sa faca lucrul acesta dupa jocul cu Bosnia. Romania avea nevoie de Chivu, dar din pacate acesta a dat dovada ca nu e barbat. Un gest mai aiurea decat acesta nici ca nu putea sa faca. Nu era momentul sa se retraga acum. A creat o atmosfera si mai proasta si mai tensionata prin plecarea sa. A fugit de pe front cand era razboiul mai greu. Pentru echipa sa de club si-a dat viata, iar la nationala a intors spatele. Ii inteleg problemele de sanatate, dar isi putea anunta retragerea dupa jocul cu Bosnia. Chivu nu a facut nimic pentru nationala, in schimb nationala i-a dat totul", a declarat Sdrobis.

Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, si-a anuntat retragerea din prima reprezentativa, decizie care intra in vigoare imediat. Astfel, el nu va fi prezent la jocul oficial contra Bosniei care se va disputa pe 3 iunie, pe stadionul Giulesti din Bucuresti in preliminariile Euro 2012.

×