x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Christoph Daum, selecţionerul naţionalei de fotbal a României: "Filosofia mea este să atacăm întotdeauna"

Christoph Daum, selecţionerul naţionalei de fotbal a României: "Filosofia mea este să atacăm întotdeauna"

07 Iul 2016   •   23:40
Christoph Daum, selecţionerul naţionalei de fotbal a României: "Filosofia mea este să atacăm întotdeauna"
Sursa foto: wikipedia.org

Noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, germanul Christoph Daum, a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă la Arena Naţională, că filosofia sa de joc este ca formaţia pe care o pregăteşte să atace întotdeauna.

''Sunt extrem de bucuros să mă aflu aici, este o onoare şi o responsabilitate, să dau tot ce am mai bun pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională a României. Vreau ca împreună cu jucătorii şi colaboratorii mei să am succes şi să obţinem calificarea la Cupa Mondială din 2018. Pentru asta trebuie să fim uniţi, să ne respectăm. Filosofia mea este să atacăm întotdeauna, indiferent dacă mingea e la noi sau la adversar'', a declarat Daum la prezentarea sa oficială.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a precizat că Daum a semnat un contract pe doi ani, iar obiectivul este calificarea la Cupa Mondială din Rusia.

''Contractul a fost semnat astăzi, după validarea propunerii în Comitetul Executiv şi este valabil până în 2018. Detaliile financiare sunt confidenţiale, dar obiectivul este calificarea la CM 2018 şi nu ascund că îmi doresc să continuăm şi în campania pentru EURO 2020'', a mărturisit Burleanu.

Sursa: AGERPRES

×