x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contestaţia oltenilor, respinsă! Rapid - Craiova rămâne 0-0

Contestaţia oltenilor, respinsă! Rapid - Craiova rămâne 0-0

12 Apr 2011   •   13:18
Contestaţia oltenilor, respinsă! Rapid - Craiova rămâne 0-0
Sursa foto: /gsp.ro
160800-160753-.jpg

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a respins, în şedinţa din această dimineaţă, contestaţia depusă de clubul Universitatea Craiova privind condiţiile neregulamentare de desfăşurare a partidei cu Rapid, de luni seara, în care nocturna s-a stins în trei rânduri.

Membrii comisiei au apreciat contestaţia clubului craiovean, depusă în conformitate cu articolul 18 din ROAF, drept neîntemeiată, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al LPF.

"Am fost la Comisie şi mi-am spus punctul de vedere. Nu se putea întâmpla nimic care să ducă pierderea meciului la "masa verde". Da, nocturna s-a întrerupt o dată, zece secunde. Dar a doua nu s-a întrerupt, a fost doar o diminuare a intesităţii luminii. Craiova a făcut contestaţie, foarte bine, noi am fost şi ne-am spus punctul de vedere la Comisie. Din ce ştie eu intensitatea trebuie să coboare sub 1.500 de lucşi, iar asta nu s-a întâmplat a doua oară", a spus după şedinţă preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe.

Nocturna de pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu s-a stins pentru aproximativ 30 de secunde în minutul 41 al partidei Rapid-Universitatea Craiova, scor 0-0, apoi s-a reaprins după pornirea generatorului, dar instalaţia a funcţionat o perioadă la capacitate redusă. De asemenea, în minutul 65, capacitatea instalaţiei de nocturnă a fost scăzută pentru cinci secunde, iar în minutul 70 pentru circa zece secunde.

După meci, clubul Universitatea Craiova a cerut să câştige meciul la masa verde din cauza problemelor privind iluminatul arenei din Giuleşti.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de Disciplină a decis o penalitate financiară în valoare de 910 lei pentru Universitatea Craiova pentru comportament nesportiv (cinci cartonaşe într-o singură partidă).

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern