x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra: "Mutu este o soluţie excelentă pentru meciul cu Bosnia"

Contra: "Mutu este o soluţie excelentă pentru meciul cu Bosnia"

08 Mar 2011   •   15:57
Contra: "Mutu este o soluţie excelentă pentru meciul cu Bosnia"

Fostul internaţional Cosmin Contra a declarat, marţi, că Adrian Mutu este o soluţie pentru echipa naţională în meciul din deplasare cu Bosnia-Herţegovina, ţinând cont de problemele din compartimentul ofensiv al reprezentativei României.

"Mă bucur pentru el că a revenit cu gol, cu poftă de joc, a dat şi pasa de la golul trei al Fiorentinei. Să o ţină tot aşa. Având în vedere că problemele din ofensivă la echipa naţională, cred că Adi Mutu este o soluţie foarte bună pentru meciul din Bosnia", a spus Contra, prezent, marţi, la cursul Pro organizat de Şcoala Federală de Antrenori din cadrul FRF.

Fostul fundaş consideră că FC Timişoara şi FC Vaslui au rămas în cursa pentru titlu alături de liderul Oţelul Galaţi. "Timişoara şi Vasluiul, prin victoria de aseară, a rămas în cursa pentru titlu. Dar în fotbal se pot întâmpla multe, aşa că eu cred că Steaua, Dinamo şi Rapid nu au ieşit din lupta pentru titlu. Atât timp cât sunt şanse matematice trebuie să crezi în ele. Dar în acelaşi timp trebuie să se gândească şi la alt obiectiv. Bineînţeles că eu mi-aş dori să câştige campionatul Timişoara", a afirmat Contra.

El a adăugat că se aşteaptă la un meci echilibrat în derbiul Rapid - Dinamo. "E greu de spus cine e favorita în meciul Rapid - Dinamo. Adevărul este că la Galaţi mă aşteptam la mai mult din partea Rapidului. Au prins o zi slabă atunci, dar două meciuri slabe cred că nu pot să facă. Dinamo vine după o victorie şi un egal, aşa că va fi un meci echilibrat. Cred că echipa care va câştiga va rămâne totuşi în cursa pentru titlu", a precizat fostul jucător şi antrenor al echipei FC Timişoara.

Întrebat ce părere are despre situaţia de la Steaua, după demisia celui de-al patrulea antrenor în acest sezon, Cosmin Contra a răspuns: "E o situaţie normală".

×