x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-3. Meci nebun cu șase goluri

CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-3. Meci nebun cu șase goluri

29 Apr 2018   •   06:46
CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-3. Meci nebun cu șase goluri

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, 3-3 (2-1), sâmbătă seara, pe stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie, în etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe faze de poartă, şase goluri şi cu oaspeţii care au condus cu 1-0 şi 3-2.

Alexandru Cicâldău (15) a deschis scorul pentru campioana en titre, cu un şut pe lângă portarul Nicolai Calancea, după o lansare de la Ganea, dar Universitatea a egalat prin Alexandru Mitriţă (24), după o pasă cu călcâiul a lui Băluţă. Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după ce Alex Băluţă a punctat (45) în urma unei combinaţii cu Nicuşor Bancu.

După pauză, FC Viitorul a înscris de două ori în primele zece minute, prin Cristian Ganea (46, 55), fost jucător al Craiovei, ambele cu loburi peste portarul Calancea, al doilea după un semiluft al portarului moldovean. Băluţă a marcat ultimul gol al Universităţii (57), cu un şut din careu, la o fază prelungită de atac. Mitriţă şi Băluţă sunt foşti jucători ai Viitorului.

Universitatea a câştigat ambele meciuri directe din sezonul regulat, cu 2-0 în deplasare şi 3-1 acasă. În play-off, scorul a fost de 0-0 în prima partidă şi 3-3 în retur.

Universitatea are doar o victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri. Universitatea şi-a păstrat, însă, invincibilitatea pe noul stadion ''Oblemenco''.

FC Viitorul are două egaluri şi un eşec în ultimele trei etape.

CS Universitatea Craiova - FC Viitorul Constanţa 3-3 (2-1), stadionul ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Alexandru Ionuţ Mitriţă (24), Alexandru Băluţă (45, 57), respectiv Alexandru Cicâldău (15), Cristian Ganea (46, 55).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: cs universitatea craiova