x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dacă e luni, e DNA

Dacă e luni, e DNA

de Vicentiu Neagoe    |    14 Noi 2011   •   21:00
Dacă e luni, e DNA

Procurorii DNA au inceput din nou saptamana in forta. Dupa ce lunea trecuta au fost la sediul DNA reprezentantii ligilor inferioare care votasera dezafilierea Craiovei, ieri s-au prezentat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, si directorul general al Otelului Galati, Marius Stan.

Desi Valentin Alexandru nu face parte din cei care au votat dezafilierea Stiintei, nefacand parte din CEX, iar Marius Stan s-a abtinut, totusi acestia au fost prezenti la audieri alaturi de avocatii lor. Daca oficialul de la Liga Profesionista de Fotbal s-a abtinut de la declaratii, Marius Stan a fost foarte transant in ceea ce priveste cazul dezafilierii oltenilor.
"Am dat o declaratie si va garantez ca nu ma veti mai vedea pe aici. Din spirit de solidaritate sportiva, m-am abtinut. M-as fi felicitat daca s-ar fi abtinut mai multi, iar Craiova nu era exclusa. E totusi o masura dura", a spus Stan la iesirea din sediul DNA.

Desi Universitatea Craiova ceruse inceperea urmaririi penale fata de cei zece membri ai Comitetului Executiv care au votat excluderea oltenilor, DNA i-a invinuit in acest caz atat pe Marius Stan, cat si pe Marian Palarie, membru in CEX ca reprezentant al cluburilor de fotbal feminine, care s-au abtinut la votul din 20 iulie care a consfintit excluderea clubului din Banie.

×
Subiecte în articol: ancheta dna