x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern „Mister, bine ai revenit în Gruia! ” CFR Cluj a anunțat revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică

„Mister, bine ai revenit în Gruia! ” CFR Cluj a anunțat revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică

de Redacția Jurnalul    |    30 Apr 2024   •   19:24
„Mister, bine ai revenit în Gruia! ” CFR Cluj a anunțat revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Clubul CFR 1907 Cluj a anunțat marți revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei. Noul său contract va intra în vigoare începând cu data de 1 iunie. Până atunci, tehnicianul va superviza activitatea echipei doar la antrenamente, neavând dreptul de a ocupa loc pe bancă.

Tehnicianul care a contribuit decisiv la câștigarea ultimelor cinci titluri consecutive ale echipei din Gruia, dar și a rezultatelor din cupele europene „se întoarce acasă și își va folosi toate abilitățile pentru a atinge din nou performanțele cu care familia alb-vișinie s-a obișnuit!” scrie site-ul oficial al grupării.

Într-un interviu publicat de club, Dan Petrescu a declarat că se așteaptă ca jucătorii la final de contract să-i dovedească în cele trei meciuri rămase de jucat că își doresc să rămână la club.

Obiectivul ceferiștilor este ocuparea unui loc ce le permite evoluția în cupele europene.

CFR Cluj ocupă momentan locul trei în clasament, cu 37 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, ocupanta locului secund, cele două echipe fiind despărțite doar de două goluri la golaveraj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dan petrescu cfr cluj