x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Surpriză la Constanța. Dinamo învinge Farul

Surpriză la Constanța. Dinamo învinge Farul

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   22:36
Surpriză la Constanța. Dinamo învinge Farul
Sursa foto: Farul Constanta

În ziua în care FC Botoșani a fost la un pas de o victorie în deplasare la UTA, Dinamo București a dus toate cele 3 puncte din confruntarea cu Farul Constanța. Câinii roșii au câștigat în deplasare cu 2-0 și sunt la egalitate cu moldovenii. Constănțenii rămân pe loc de play-off, cu 37 de puncte.

Oaspeții au dominat din primele minute și au avut și primele ocazii de gol înainte de a deschide scorul prin Velkovski, care a deviat cu capul, pe spate, o lovitură liberă executată din flancul drept de Pavicic.

Golul de 2-0 al dinamoviștilor a venit în minutul 48, cu același Pavicic în rol de servant în careul mic, de unde Politic a marcat în poarta goală.

În minutul 67, Farul a irosit cea mai mare ocazie de gol a meciului. După o lovitură liberă executată de Budescu, Rivaldinho a recentrat cu capul în fața porții, la Larie, al cărui șut a nimerit bara. Mingea ricoșată a ajuns la Popescu, dar nici acesta nu a putut trece de defensiva alb-roșilor.

Dinamo face trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării și este la egalitate cu FC Botoșani, cu 19 puncte, la 8 distanță față de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iași.

Farul Constanța rămâne cu 37 de puncte, pe locul 5, cu 3 peste ocupanta locului 6, FC Hermannstadt, și unul sub locul 4, ocupat de Universitatea Craiova.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo farul