x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamoviştii sunt nemulţumiţi: "Încă 10 minute şi câştigam"

Dinamoviştii sunt nemulţumiţi: "Încă 10 minute şi câştigam"

16 Apr 2011   •   17:32
Dinamoviştii sunt nemulţumiţi: "Încă 10 minute şi câştigam"
Sursa foto: /Intact Images
161490-20110412140947017.jpg

După ce au smuls un punct pe teren Oţelului în ultimul minut, jucătorii lui Dinamo au declarat că ar fi vrut ca partida să mai fie prelungită, pentru a putea câştiga toate cele trei puncte.

"Nu am simţit nimic la primul meu gol pentru Dinamo, am vrut să iau mingea cât mai repede să-l dăm şi pe al treilea, şi pe al patrulea, dacă se putea. Dacă mai erau 5-10 minute, cu siguranţă câştigam", a declarat George Ţucudean, care a marcat golul al doilea al "câinilor".  "Important este că am avut puterea să revenim de la 3-1. A fost o bucurie enormă când am văzut mingea în poartă şi cred că dacă mai aveam 5 minute, băteam. Nu ştiu cât ne ajută punctul ăsta, nouă ne trebuiau toate cele trei", a spus şii Dragoş Grigore, autorul punctului egalizator.

"A fost un meci echilibrat, în mare parte, am făcut două greşeli mari la 1-1, dar am egalat cu şansă. Şi Oţelul şi noi am pierdut două puncte. Poate Oţelul va lua campionatul cu ajutorul acestui punct. Am venit să ne apărăm blazonul ştiind că şansele noastre la titlu sunt mici. A fost un joc spectaculos şi tare. Mă miră că Moţi a greşit, că nu a mai făcut greşeli în acest retur. S-a pregătit foarte bine şi sunt mulţumit de ceea ce joacă, de aceea sunt surprins", a declarat după meci şi antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone.

×
Subiecte în articol: dinamo liga 1 fotbal intern