x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel: "Mutu nu are dreptul să vorbească despre ce face Răzvan"

Dorinel: "Mutu nu are dreptul să vorbească despre ce face Răzvan"

30 Mar 2011   •   17:15
Dorinel: "Mutu nu are dreptul să vorbească despre ce face Răzvan"
Sursa foto: /Intact Images
158908-dorinel-munteanu-intact-images-20101025160807015.jpg

Antrenorul liderului din Liga 1, Dorinel Munteanu, se aştepta ca meciul naţionalei României cu Luxemburg să fie dificil, principalul motiv fiind presiunea pusă pe jucători după înfrângerea din Bosnia.

"Meciul a decurs aşa cum mă aşteptam. După meciul cu Bosnia era o presiune pe jucători, logică pe de o parte, presiune care clar că şi-a pus amprenta şi pe evoluţia lor. Mă bucur că am câştigat, chiar dacă a fost foarte greu, în faţa unui adversar modest. Nu pot să fiu de acord ca toţi laurii victoriei să i se atribuie lui Mutu, chiar dacă e clar că Mutu e un jucător decisiv. Valoarea, experienţa lui, au contat foarte mult, acestea au făcut diferenţa. Speranţe sunt, dar trebuie să confirmăm prin jocuri. Sper să intrăm în calculele calificării", a declarat Munteanu.

Tehnicianul a adăugat că nu este normal ca un jucător să dea sfaturi antrenorului despre tactica de joc, făcând referire la declaraţia lui Mutu de după meciul cu Luxemburg, potrivit căreia România nu a avut un sistem de joc la Zenica. "Am auzit declaraţia lui Mutu legată de tactica din meciul cu Bosnia. Mutu are tot dreptul să vorbească despre randamentul lui, dar nu despre ceea ce face selecţionerul. Cred că s-a pripit, nu trebuie ca neapărat Adi să trimită o săgeată către Răzvan, pentru că toţi am vazut ce a fost în Bosnia", a mai spus antrenorul Oţelului.

×