x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: Alegerile de la FRF s-au născut moarte. Preşedinte va fi Gică Popescu, dar tot Sandu şi Kassai vor conduce

Dragomir: Alegerile de la FRF s-au născut moarte. Preşedinte va fi Gică Popescu, dar tot Sandu şi Kassai vor conduce

18 Feb 2014   •   14:20
Dragomir: Alegerile de la FRF s-au născut moarte. Preşedinte va fi Gică Popescu, dar tot Sandu şi Kassai vor conduce
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gică Popescu este marele favorit la alegerile FRF, dar Dumitru Dragomir e convins că fostul internaţional e deja "înscăunat", scrie GSP.ro.

"Alegerile de la FRF s-au născut moarte. S-au născut degeaba. Preşedintele este ales, va fi şi numit. El va fi Gică Popescu, dacă nu are vreun ghinion, Doamne fereşte, pe 25 februarie. Dar să ştiţi că avându-i pe Mircea Sandu şi Kassai acolo şi el neavând de unde să ştie meserie, tot aceştia vor conduce. Nu ai de unde să ştii, să te naşti preşedinte aşa, peste noapte. Faţă de acel cuvânt, urât, marionetă, pe care l-am folosit, îl retrag. El este preşedintele federaţiei, nu are cine să-l oprească şi i se potriveşte mănuşă. Mai ales că am auzit că a pierdut casa şi s-a mutat în cartierul de nord, unde nu a plătit chiria de 4-5 luni. Dar se poate întâmpla oricui să îi meargă afacerile prost. El are nevoie ca o mănuşă de Federaţia Română de Fotbal pentru a avea un trai decent. Pentru că în afaceri nu a reuşit până acum", a declarat Dragomir, într-o conferinţă de presă.

"Chivorchian e un om foarte deştept şi destul de capabil, dar şi el şi Vasile Avram, şi Puşcaş, dacă se uneau şi făceau o echipă, erau super redutabili. Sînt toţi purtători de creier, numai că nu ştiu dacă au susţinere politică. Nu ai nici o şansă fără susţinere politică!", a mai spus "Corleone".

Alegerile pentru preşedinţia FRF au loc pe 5 martie, în aceeaşi zi în care se va juca amicalul România-Argentina.


×