x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: "Joi se discută demiterea lui Răzvan"

Dragomir: "Joi se discută demiterea lui Răzvan"

01 Apr 2011   •   13:00
Dragomir: "Joi se discută demiterea lui Răzvan"
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat în această după-amiază că în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de joi se va pune în discuţie înlocuirea selecţionerului echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu.

"Nu s-a hotărât nimic în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu. Şi asta vă spune un om care ştie. Într-adevăr, în următorul Comitet Executiv se va pune în discuţie demiterea. Se va face o analiză a tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani la echipa naţională şi atunci se va lua o decizie. Aşa se procedează normal", a spus Dragomir, care nu a dorit să spună dacă este "pentru" sau "contra" demiterii selecţionerului: "E treaba mea cum o să votez".

În schimb, preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF se va face o analiză a rezultatelor tuturor echipelor naţionale.

"Analiză se va face la toate loturile. Analize se fac trimestrial, la toate nivelurile. Am avut trei luni în care s-a muncit, s-au cheltuit bani, trebuie să vedem şi ce rezultate sunt. Nu ştiu dacă se va lua în discuţie în Comitetul Executiv înlocuirea selecţionerului. Depinde de ce se va discuta acolo după ce se fac analizele respective. Discuţiile sunt libere şi fiecare membru are dreptul la un vot dacă se va ajunge să se voteze ceva. Avem un regulament", a declarat Sandu.

"De fapt, acest Comitet Executiv este convocat de o lună şi ceva, deci cei care spun că s-a convocat Comitetul Executiv ca să-l dea pe Răzvan Lucescu afară greşesc. După unii el e deja dat afară înainte să se convoace Comitetul Executiv. Pe 9 mai avem Adunarea Generală şi trebuie cu 30 de zile înainte să convoci această adunare, conform statutului", a mai spus şeful FRF.

×