x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: ”Pachetul 9 îl vom da la TVR, celelalte costă 70 de milioane”

Dragomir: ”Pachetul 9 îl vom da la TVR, celelalte costă 70 de milioane”

12 Apr 2011   •   15:40
Dragomir: ”Pachetul 9 îl vom da la TVR, celelalte costă 70 de milioane”
Sursa foto: /Intact Images
160827-dragomir-intact-images-kk-640w7954.jpg

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat în această după-amiază că forul pe care îl prezidează nu va mai organiza o licitaţie pentru pachetele de meciuri nevândute la 1 aprilie. Dragomir spune că pachetul numărul 9 va fi vândut TVR pentru 3,5 milioane de euro pe sezon fără TVA, iar restul de cinci pachete costă 70 de milioane de euro şi vor fi cumpărate cel mai probabil de RCS&RDS.

"Nu se va mai face nici o licitaţie pentru vânzarea drepturilor TV, gata, a fost licitaţie. În momentul de faţă pot să spun că pachetele rămase nu se mai vând. Cu excepţia pachetului 9 pe care îl vom da TVR-ului cu 3,5 milioane de euro pe sezon", a spus oficialul Ligii.

Dragomir a explicat că pachetele 3, 4, 5, 6 şi 7 vor fi vândute prin încredinţare directă. "Restul de cinci pachete o să le dăm probabil prin încredinţare directă unei televiziuni. Toate costă 70 de milioane de euro pe trei ani", a precizat Dragomir.

Surse din cadrul LPF au declarat că Dumitru Dragomir a început deja negocierile pentru cedarea pachetelor 3,4, 5, 6 şi 7 cu RCS&RDS, companie care deţine drepturile de difuzare a partidelor din Liga 1 până la finalul actualului sezon.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern drepturi tv