x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Duminică este ziua porţilor deschise la Stadionul Naţional

Duminică este ziua porţilor deschise la Stadionul Naţional

15 Apr 2011   •   14:02
Duminică este ziua porţilor deschise la Stadionul Naţional
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor / Intact Images

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat azi, cu ocazia unei vizite pe şantierul Stadionului Naţional, că duminică, între orele 10:00 şi 18:00, bucureştenii vor putea face un tur al arenei. "Îi aştept duminică pe toţi cei care mi-au scris, m-au sunat, să facă o vizită", a spus Oprescu.

Edilul a vizitat parcarea subterană a stadionului, vestiarele şi sala de conferinţă a viitorului stadion naţional. El a fost însoţit în această vizită de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan şi şeful Compartimentului Competiţii din cadrul FRF, Dumitru Mihalache.

Oprescu a dorit să vadă care este stadiul lucrărilor, la stadion fiind înălţată structura de rezistenţa a acoperişului, proiectată pe baza principiului "spiţelor de roată".

Lupescu visează tribune pline de dinamovişti

Deşi la ultimul meci al lui Dinamo de pe teren propriu au fost aproximativ 1.000 de spectatori, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, este convins noua are ă va fi plină de suporteri ai grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Dinamo de câte ori a jucat aici, şi pe vremea mea, stadionul era plin. Foarte mulţi dinamovişti sunt în zonele limitrofe acestui stadion. Eu cred că dacă Dinamo va veni să joace aici, şi va avea şi un parcurs bun, va umple stadionul. Fiecare dinamovist îşi doreşte să vină pe un stadion pur pentru fotbal, nu ca în Ştefan cel Mare, un stadion care nu te îmbie nici ca spectator, nici ca fotbalist la o seară frumoasă, la un spectacol, pentru că aşa a fost construit acel stadion, cu pista de atletism. Aici se vor schimba datele problemei", a spus Lupescu.

"Cu siguranţă echipele din Bucureşti care vor juca în cupele europene vor trebui să o facă pe acest stadion. Cel puţin Ştefan cel Mare şi Giuleştiul nu cred că vor mai fi acreditate. Stadionul din Giuleşti şi cel din Ştefan cel Mare au primit aprobare să se joace acolo în cupele europene pentru că n-au avut o alternativă. Dar acum au această alternativă şi UEFA va fi foarte severă", a mai spus Lupescu.

×
Subiecte în articol: fotbal intern national arena