x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dusan Uhrin Jr: "Mai avem drum lung până la titlu!"

Dusan Uhrin Jr: "Mai avem drum lung până la titlu!"

14 Mar 2011   •   09:58
Dusan Uhrin Jr: "Mai avem drum lung până la titlu!"

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr., a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Universitatea Craiova, scor 4-0, că jucătorilor săi le-a reuşit tot ce şi-au propus şi că publicul a avut un rol foarte important în stimularea fotbaliştilor.

"Sunt foarte bucuros de faptul că au venit mulţi suporteri, iar influenţa lor asupra echipei s-a văzut. Au încercat să dea totul, să joace foarte bine. Le mulţumim că au venit să ne vadă şi sper că vor veni în număr mare şi la meciurile următoare. Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest meci, ne gândim deja la următorul, trebuie să consolidăm aceste trei puncte câştigate. Sunt mulţumit că am reuşit în sfârşit să marcăm din faze fixe, iar astăzi cred că ne-a ieşit absolut tot. Ne-am aşteptat la un meci greu, am spus asta şi înainte de meci. Cel mai importat este că am reuşit să îndeplinim sarcinile tactice, să blocăm adversarul la mijlocul terenului, iar asta a fost cheia victoriei. Au încercat să ne surprindă cu sistemul 4-4-2, dar eram pregătiţi şi pentru asta, şi pentru 4-3-3, care este sistemul lor de bază. Înainte de acest meci, apreciam adversarul ca fiind cel mai puternic pe care îl întâlnim în acest an, dar am reuşit să-i dominăm la mijlocul terenului", a spus Uhrin.

Tehnicianul consideră că Mircea Axente, deşi a ratat câteva ocazii mai mult decât clare, şi-a făcut din plin datoria pe teren. "Nu sunt supărat pe ratările lui Axente, a muncit mult, a alergat, şi-a creat singur situaţii de a marca. Sarcina lui a fost să desfacă apărarea, să pună presiune pe stoperii adverşi şi cred că şi-a îndeplinit cu brio sarcina", a explicat Uhrin.

El este de părere că lupta la titlu nu s-a simplificat cu nimic după această etapă. "Nu pot să spun dacă suntem acum la nivel maxim sau dacă acest punct va fi atins în viitor. Fiecare meci este diferit, iar fiecare adversar este dificil, pentru că trebuie să-i învingem pe toţi. Lupta la vârf se dă între mai multe echipe, nu doar noi şi Oţelul. Nu vreau să vorbesc încă despre titlul, drumul este în continuare lung. Mai sunt Vaslui, Steaua, Rapid, Dinamo, echipe care au şanse. E de ajuns o greşeală într-o etapă şi deja lucrurile se schimbă", a adăugat Dusan Uhrin jr.

Formaţia FC Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Zicu '36, Magera '40, '55 şi Goga '90+1.

×