x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fanii stelişti şi dinamovişti s-au bătut în centrul Braşovului! - video.

Fanii stelişti şi dinamovişti s-au bătut în centrul Braşovului! - video.

25 Mai 2011   •   13:48

Odata ajunsi la Brasov, suporterii Stelei si ai lui Dinamo s-au luat la bataie in Piata Sfatului din centrul orasului care va gazdui in aceasta seara, de la ora 21:15, finala Cupei Romaniei.

In urma incaierarilor, mai multe terase din zona au avut de suferit dupa ce fani celor doua formatii au aruncat cu petarde, torte si pietre, fiind retinuti de jandarmi.

Trei suporteri stelisti aflati in stare de ebrietate, care au spart cateva sticle, miercuri, in centrul Brasovului, au fost ridicati de jandarmi si dusi la o sectie de Politie din oras, unde vor fi verificati in baza de date nationala si in functie de antecedentele lor se vor lua masurile necesare.

In continuare, cele aproximativ 900 de forte de ordine, dintre care 180 de politisti din toate structurile si peste 700 de jandarmi din Brasov, Bucuresti, Ploiesti si Targu Mures, sunt in alerta de gradul 0 in orasul de sub Tampa. Jandarmii vor fi prezenti atat pe stadion si pe caile adiacente, cat si in centrul Brasovului, in Piata Sfatului, unde va fi amplasat un ecran urias pe care va fi transmis meciul in direct.

"Va fi mare deranj cu masurile de securitate. Atentie, va fi macel! Nu s-a taiat in carne vie vizavi de sefii de galerii. Acesti oameni trebuie scosi imediat, mai ales cei de la Dinamo", avertiza in urma cu cateva zile seful LPF, Dumitru Dragomir.

Suporterii celor doua echipe vor fi "escortati" de jandarmi pe calea ferata si pe sosea, pe ruta Bucuresti - Brasov - Bucuresti.

Meciul Steaua - Dinamo este considerat de risc ridicat, aceasta fiind cea mai mare mobilizare de forte de ordine pentru un meci de fotbal din Brasov. Accesul in arena sportiva se va face incepand cu orele 18.15, pana la orele 20.15. Accesul in stadion al suporterilor echipei Steaua se va face din strada M.Viteazu, in sectoarele A-H si biletele de acces vor avea culoarea albastra, iar accesul in stadion al suporterilor echipei Dinamo se va efectua din strada Stadionului, in sectoarele J-N si biletele de acces vor avea culoarea rosie.

In ceea ce-i priveste pe suporterii neutri, acestia vor intra din Strada Stadionului, poarta de la Fartec, in sectoarele T-Z si biletele de acces vor avea culoarea galbena.

Suporterii care se afla in diferite locatii din Brasov fara mijloace de transport si care detin bilet de intrare la meci vor fi condusi in siguranta la stadion de catre jandarmi.

"Controlul corporal preventiv al persoanelor la intrarea in stadion va fi executat amanuntit, acordandu-se atentie deosebita bagajelor, in vederea interzicerii introducerii in stadion a materialelor interzise, prevazute de Legea nr. 4 din 10.02.2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor sportive (cutit, pumnal, sis, box, obiecte artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice, bauturilor alcoolice, substante iritant-lacrimogene etc) a banerelor cu inscriptii care incita la violenta, manifestari rasiste sau xenofobe", se arata intr-un comunicat al jandarmilor.

×
Subiecte în articol: steaua dinamo cupa romaniei fotbal intern